Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Mali Marko, velika zahvalnost: "Hvala što ste došli iz daleka i nadam se da se nitko nije razbolio"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 72329
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.01.2026. 12:56 
Naslov:  Mali Marko, velika zahvalnost: "Hvala što ste došli iz daleka i nadam se da se nitko nije razbo
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Krajem prosinca prošle godine, jedan dječak digao je cijelu Slavoniju, Baranju, ma cijelu Hrvatsku na noge!

Naime, 26. prosinca Marko Majić se u Općini Draž, točnije kod vidikovca Trojnaš udaljio od svoje obitelji. U tom trenutku sve službe su bile na terenu, ali i brojni građani.

Oko 21 sat, nakon gotovo šest sati potrage, dječaka su pronašli, živog i zdravog!

"Išli smo u potragu oko 17 sati. Kao lovce, javili su nam se da dođemo. Sve smo pretražili, a ja sam ga našao nekih 500 metara od mjesta nestanka, u granju. Zvao sam ga imenom i on se javio: ‘Ovdje sam’. Bio sam u šoku, nisam mogao vjerovati. Pitao sam još jednom: ‘Jesi tu?’ On je rekao da jest i tada sam uletio u to granje. Dečka smo izvukli van. Govorio sam mu da se ne boji, rekao sam mu da je hrabar i da nema potrebe za plakanjem. Adrenalin me udario, kasnije sam se tresao, ali baš mi je drago", rekao je lovac Alen Tubić, koji je dječaka pronađao za 24 sata.

I onda, veliko srce malog dječaka, Marko se zahvalio svima, ali pismo je poslao ekipi HGSS-a:
Hvala što ste sve digli.
I hvala što ste se trudiili.
Hvala što ste se na mene brinuli kada sam izašao.
Hvala što ste došli iz daleka i nadam se da se nitko nije razbolio.
Želim vam puno sreće i zdravlja. Marko Majić
”.

U komentarima na Facebooku, netko je iz HGSS-a napisao “Zbog ovakvih poruka sutra se lakše obuče uniforma.”

Foto: HGSS/Screenshot

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: