U
srcu Slavonije smjestio se
Eden Restaurant & Ballroom, poznat po svojoj
izvrsnoj usluzi i nezaboravnim kulinarskim trenucima. S ponosom najavljujemo
novi meni, koji donosi
bogatstvo okusa i kreativna jela osmišljena kako bi zadovoljila i
najzahtjevnija nepca.
S pogledom na prekrasnu prirodu, Eden pruža idealno okruženje za bijeg od svakodnevice.
Bilo da uživate u spokojnom zelenilu ili tražite mjesto za opušten obrok, Eden nudi
jedinstven spoj udobnosti i topline koji svaki posjet čini posebnim.
Anjal Shrestha: Kulinarski majstor u Edenu
Dolazak
Anjala Shresthe, kuhara s
15-godišnjim iskustvom u Dubaiju, podigao je Eden na
novu razinu gastronomskog užitka. Tijekom svoje bogate karijere, Anjal je vodio tim od preko
20 vrhunskih kuhara, usavršavao svoje znanje u školama diljem svijeta i stekao brojna odlikovanja. Posljednjih 5 godina, svoje međunarodno iskustvo uspješno prilagođava lokalnim okusima, a jedna od njegovih
najvećih časti bila je kuhanje za
hrvatskog predsjednika.
Novi meni: Harmonija tradicije i suvremenosti
Hrana u Edenu oduvijek je bila
nešto više od običnog obroka – to je priča o
strasti prema kulinarstvu. Novi meni donosi
savršen spoj tradicionalnih slavonskih namirnica i modernih tehnika pripreme, stvarajući doživljaj koji će Vas inspirirati.
Kao
a la carte restoran, Eden je savršen izbor za sve prigode –
od poslovnih ručkova do obiteljskih obroka ili opuštenih večeri s prijateljima. Novi meni nudi raznolikost koja će zadovoljiti ljubitelje klasičnih jela, ali i one sklone eksperimentiranju. Svaki zalogaj pažljivo je osmišljen kako bi postao prava poslastica.
Ugodna atmosfera za svaki trenutak
Eden nudi interijer koji spaja
toplinu i moderni dizajn, pružajući savršeno okruženje za uživanje u pažljivo pripremljenim jelima. Bez obzira dolazite li na ručak, večeru ili druženje uz prijatelje, Eden je mjesto koje odiše
gostoljubivošću i opuštenošću.
Uz ljubazno osoblje, besprijekorno uređene stolove i prirodni ambijent koji okružuje restoran, svaki posjet Edenu postaje jedinstven doživljaj kojem ćete se s veseljem vraćati.
Kontakt:
Telefon:
0912500024
E-adresa:
[email protected]
WEB:
Eden-osijek.hr
Rezervirajte svoj
trenutak užitka – bilo da se radi o posebnom ručku, gurmanskoj večeri ili jednostavnom opuštanju u ugodnom ambijentu.
[Nagradno darivanje]
Portal
Osijek031 daruje
Wok s piletinom za dvije osobe.
Nagradno darivanje možete pronaći na našoj
Facebook stranici.
[Sponzorirani članak]