Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ljeto nam se vratilo: Prva ovogodišnja Osječka ljetna noć

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66541
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.06.2024. 8:16 
Naslov:  Ljeto nam se vratilo: Prva ovogodišnja Osječka ljetna noć
29.06.2024. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prepoznatljiva osječka manifestacija u organizaciji Grada Osijek i Turističke zajednice grada Osijeka, koja svake godine osvježava tijekom vrućih ljetnih vikenda, ponovno donosi raznovrsne događaje koji će privući posjetitelje svih uzrasta.

Prve ovogodišnje Osječke ljetne noći centar će grada živjeti punim plućima, odisati uzbuđenjem i biti mjesto nezaboravnih trenutaka pod zvjezdanim nebom. Dođite i osjetite puls grada, jer Osječke ljetne noći nude nešto za svakoga – od sportskih natjecanja i glazbenih nastupa do plesnih kutaka i gastronomskih užitaka. Pridružite nam se u subotu, 29. lipnja 2024. godine na sljedećim događanjima

[Program]

Otvoreno prvenstvo Hrvatske u 3x3 košarci
Trg Ante Starčevića, 28.06.2024.9:00-11:00 i 19:00-23:00 sata
Trg Ante Starčevića, 29.06.2024.19:00-23:00 sati
Na Trgu Ante Starčevića, 28. i 29. lipnja, održat će se Otvoreno prvenstvo Hrvatske u 3x3 košarci, u organizaciji Košarkaškog saveza grada Osijeka. U petak, 28. lipnja, moći ćete uživati u napetim kvalifikacijskim utakmicama, dok će subota donijeti četvrtfinalne, polufinalne i završne utakmice. Ovaj sportski spektakl ne samo da popularizira košarku među mladima, već i promovira naš grad kroz atraktivne fotografije i snimke.

19:00 - 23:00 sata - Užitak na Promenadi uz prigodnu prodaju lokalnih obrtnika i večer vinyla, Šetalište kardinala Franje Šepera
Popularan koncept šetnje i druženja nastavlja se na obali rijeke Drave, na Promenadi, gdje će lokalni obrtnici predstaviti svoje unikatne proizvode. Za glazbeni užitak pobrinuti će se Udruga Volim gramofonske ploče.

20:30 sati - Rasplesani Trg slobode
Trg slobode bit će prepun plesa i glazbe uz program popularnog Plesnog studija Shine. Na prekrasnoj prirodnoj pozornici ispod jedra, plesne skupine različitih uzrasta pokazat će svoj cjelogodišnji trud i talent pred obiteljima, prijateljima i posjetiteljima. Ovo je jedinstvena prilika za najmlađe da zablistaju i pronađu malenog performera u sebi.

20:30 sati - Glazbeni „evergreen“ uz Klapu Zrinski i Veselu grupu, Prolaz Vanje Radauša
Ne zaboravljamo ni tradiciju! U prolazu Vanje Radauša, osječka klapa Zrinski i Vesela grupa pripremit će nastup koji će vas vratiti u zlatna vremena glazbe i pjesme.

Zadnji vikend u lipnju obogaćen je i drugim atraktivnim manifestacijama poput tradicionalnih 23. Moto susreta (50. obljetnica kluba) koji se održavaju na lijevoj obali Drave od 28. do 30.06.2024. ali i otvorenje Osječkog ljeta kulture u petak 28.06.2024. u 21:00 sat na Trgu Vatroslava Lisinskog uz nastup 4 Tenora.

Pridružite nam se na prvoj ovogodišnjoj Osječkoj ljetnoj noći i doživite čaroliju ljeta u srcu našeg grada! Ljeto nam se vratilo – dođite i proslavimo ga zajedno!


Tekst: TZ Osijek
Foto: Inja Pavlić/Arhiv

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: