Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Lőrinc Mészáros: "Osvajanje naslova prvaka ostaje naš cilj!"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66539
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.06.2024. 11:12 
Naslov:  Lőrinc Mészáros: "Osvajanje naslova prvaka ostaje naš cilj!"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kao što je javnosti već poznato, 10. lipnja ove godine, na Glavnoj skupštini Nogometnog kluba Osijek s.d.d., Uprava na čelu s predsjednikom Ferencom Sakaljem te članovima Vladimirom Čoharom i Valentinom Koprivnjak, dobila je novi četverogodišnji mandat, koji će trajati od 19. srpnja 2024. do 19. srpnja 2028. Bio je to povod da se i glavni sponzor kluba, gospodin Lőrinc Mészáros osvrne na proteklo razdoblje i iznese vlastita očekivanja što se tiče klupske budućnosti.

Rezimirajući dosadašnjih osam godina vođenja NK Osijek, mogu samo iskazati zadovoljstvo ostvarenim. Kao novi investitori preuzeli smo klub u situaciji kada su svi digli ruke od njega, kada je bilo gotovo nemoguće izračunati sve dugove i kada je bankrot bila realnost. Nismo se, međutim, ograničili u tome da situaciju samo nužno saniramo i stabiliziramo, nego smo napravili i puno više. Kroz tih osam godina uložili smo više od 150 milijuna eura! To smo u prvom redu učinili za Školu nogometa, za djecu iz Osijeka i okolice kojima su danas omogućeni najbolji mogući uvjeti baviti se nogometom i razvijati se kao sportaši i kao ljudi. Kada pogledam iz ove perspektive koji smo put prošli, pogotovo u posljednje četiri godine, veselim se idućem četverogodišnjem razdoblju, rekao je Mészáros.

Ponosan na dosadašnja postignuća
Dotaknuo se naš glavni sponzor i sportskih rezultata, kao i angažmana čelnih ljudi iz Uprave Bijelo-plavih, vrednujući i njihov dosadašnji rad.

Stabilizirali smo Osijek u vrhu ljestvice jer otkako smo ovdje, svaki put smo izborili plasman u europska natjecanja, odnosno nikada nismo završili sezonu ispod četvrtog mjesta. To nam daje vjeru da ćemo uskoro biti sposobni i za nešto više. Nastavak trenda rasta i razvoja preduvjet je jačanja kluba koji ima značajnu ulogu u hrvatskom nogometu. Nadalje, aktualna Uprava na čelu s predsjednikom Ferencom Sakaljem uživa moje apsolutno povjerenje! Ponosan sam na njihova dosadašnja postignuća, tijekom kojih su pratili smjernice i strategiju, učinkovito su pridonijeli finalizaciji velike investicije - izgradnji velebne Opus Arene, ujedno najmodernijeg stadiona u Hrvatskoj, i pratećeg trening kampa koji je na raspolaganju mlađim kategorijama.

Angažirali smo vrhunske stručnjake
Što se tiče natjecateljskih očekivanja u vremenu koje je ispred nas, ona se ne mijenjaju u odnosu na ono o čemu se govorilo i prije samog preuzimanja kluba, u zimu 2016. godine.

Osvajanje naslova prvaka ostaje naš cilj! U tu svrhu Uprava je izradila najbolju sportsku strategiju. Angažirali smo visoko kvalificirane stručnjake, zato vjerujem da ćemo u idućem četverogodišnjem razdoblju postići najbolje rezultate. S uvjetima kojima raspolažemo sve veći naglasak će biti na klupskoj Školi nogometa koja ima potencijal postati jedna od najkvalitetnijih u ovom dijelu Europe. Napravili smo, dakle, najbolju infrastrukturu u Hrvatskoj te postavili zdrave i čvrste temelje za iskorak NK Osijeka na višu razinu.


Tekst: NK Osijek
Foto: Igor Miličić/Arhiv

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
cavino
Offline
Ukupno postova: 202
Spol: Muško Muško
Post Postano: 22.06.2024. 12:53 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

e,moj Hedervari..moraš uložiti malo više i biti malo bolji sa mafijom iz HNS

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: