Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Hrvatski reprezentativci osvojili 13 medalja na 23. Europskom prvenstvu u kuglanju za slijepe i slabovidne osobe

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 66391
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.05.2024. 7:56 
Naslov:  Hrvatski reprezentativci osvojili 13 medalja na 23. Europskom prvenstvu u kuglanju za slijepe i slab
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Završeno je 23. Europsko prvenstvo u kuglanju za slijepe i slabovidne osobe koje se održavalo od 11. - 18. svibnja 2024. u Poljskom gradu Sieraków.

Hrvatski reprezentativci ostvarili su odličan uspjeh osvojivši ukupno 13 medalja; 7 zlatnih, 4 srebrene i 2 brončane.

Prvog i drugog dana natjecalo se u ekipnom natjecanju, ženska i muška reprezentacija osvojila je broncu. Žene su nastupile u sastavu; B1 Iva Šola, B2 Nermina Mehulić i B3 Ruža Markešić.

Muška ekipa u sastavu; B1 Stjepan Đunđek i Denis Velimirović, B2 Ivica Ferenčić i Darko Sarapa, B3 Duško Božić i Vedran Dumenčić. Treći dan se nastupilo u MIX-u gdje su naši reprezentativci osvojili 2 zlatne medalje; u B2 Nermina Mehulić i Ivica Ferenčić, i u B3 Željka Peška i Duško Božić. Posljednji dan rezerviran je za finala prvo su nastupale žene u B2 Nermina Mehulić osvojila je zlato u pojedinačnom i u kombinaciji, u B3 Ruža Markešić je osvojila zlatnu medalju pojedinačno i u kombinaciji, Nastup muških otvorili su igrači u kategoriji B1 gdje je naš Denis Velimirović osvojio 3. mjesto pojedinačno, u B2 Ivica Ferenčić je osvojio 2. mjesto pojedinačno i 1. mjesto u kombinaciji. u B3 Duško Božić je osvojio 3. mjesto pojedinačno i 2. mjesto u kombinaciji.

Na EP su nastupili i naši Osječani Darko Sarapa i Duško Božić, osvojivši srebrnu medalju ekipno, a Duško Božić još zlatnu medalju u MIX-u, srebrnu u kombinaciji i brončanu pojedinačno.





Tekst i foto: Srećko Vuka

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: