Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Miro Čabraja i Asim Ugljen oduševili osječku publiku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66225
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.05.2024. 9:53 
Naslov:  Miro Čabraja i Asim Ugljen oduševili osječku publiku
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Predstava s necenzuriranom zabavom koja uvijek rasproda sve dvorane gdje dolazi, "Baka ima dečka?!", je napokon došla u Osijek u rasprodanu kino dvoranu nasmijala do suza u sat i pol vrhunske komedije.

Reakcije kroz cijelo jutro stižu na mreže o oduševljenju izvedbe. Miro i Asim uz interaktivne radnje su nasmijavali publiku do suza, a koliko su se sjajno zabavljali govori i činjenica da su produžili svoju izvedbu za čak 15 minuta od uobičajenog i nitko nije imao zamjerku na to.

Glumci Asim Ugljen i Miro Čabraja, koji su nas već navikli na svoj izvanredan talent, istražili su kroz svoje uloge granice humora i ozbiljnosti. Predstava, koja prikazuje prevaranta Tomu i niz humorno-perverznih gospođa u zrelim godinama, potiče publiku na dublje razmišljanje o životu i ljubavi.

Namijenjena odrasloj publici, parovima, obitelji i samcima, "Baka ima dečka?!" postavlja pitanja o prirodi ljubavi, požudi i prevari te nudi uvid u različite aspekte emocionalnih odnosa.

Dramaturgiju potpisuje mlada nagrađivana dramaturginja, Dorotea Šušak, koja ističe da je humor u ovoj predstavi alat za otvaranje važnih društvenih pitanja.

Vrijedna ekipa najavljuje i novi dolazak u Osijek, ali o tome javljaju naknadno.


Tekst i foto: Ivan Marković

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: