Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



DOKKICA obilježila Međunarodni dan obitelji

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66224
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.05.2024. 8:16 
Naslov:  DOKKICA obilježila Međunarodni dan obitelji
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Obitelji igraju ključnu ulogu u izgradnji društvene kohezije i pružanju emocionalne podrške svojim članovima. Međunarodni dan obitelji prilika je da se podsjetimo koliko je važno očuvati i jačati te veze, ali i podsjetnik da to činimo svakodnevno.

Dječji kreativni centar DOKKICA, sada već tradicionalno, obilježio je Međunarodni dan obitelji kojeg su Ujedinjeni narodi službeno proglasili 1994.g. pod sloganom “Da obiteljski dan ne čine stvari nego srdačni odnosi roditelja i djece” kao odraz značaja što ga međunarodna zajednica pridaje obitelji kao temeljnoj jedinici društva.

U skladu s navedenim sloganom i naglašavanju važnosti održavanja toplih i podržavajućih obiteljskih odnosa, u dvorištu Centra okupilo se više od 40 roditelja i djece koji su sudjelovali u raznim kreativnim aktivnostima za odrasle i djecu.

Međunarodni dan obitelji obilježen je u okviru programa KORAK – Kreirajmo, Rastimo, Koračajmo! i projekta Nova snaga – novi život kojeg Dječji kreativni centar DOKKICA provodi uz financijsku podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.


Tekst i foto: DOKKICA

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: