Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Centar za kulturu Đakovo: Besplatan koncert Zagrebačkih solista

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66218
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.05.2024. 8:21 
Naslov:  Centar za kulturu Đakovo: Besplatan koncert Zagrebačkih solista
26.05.2024. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Krajem svibnja, Centar za kulturu Đakovo ugostit će ansambl Zagrebačkih solista koji će svim ljubiteljima klasične glazbe pružiti priliku za uživanje u vrhunskomu glazbenom doživljaju.

Zagrebački solisti, poznati po svojem virtuoznom izvođenju i bogatom repertoaru, nastupit će u nedjelju, 26. svibnja 2024. u 20 sati na pozornici Centra za kulturu Đakovo.

Osnovan 1953. godine, ansambl Zagrebačkih solista održao je do sada gotovo 4000 koncerata na svim kontinentima, u najvećim svjetskim centrima i najslavnijim koncertnim dvoranama izvodeći repertoar koji uključuje barokna, klasicistička, romantička i djela suvremene glazbe, s posebnom pažnjom usmjerenom na aktualizaciju ranijih, ali i predstavljanje mlađih generacija hrvatskih skladatelja.

Ulaz je besplatan, a program cjelokupnog koncerta moguće je pronaći na službenoj Facebook stranici i mrežnoj stranici Centra za kulturu Đakovo.

Ne propustite priliku biti dijelom ovog izvanrednog glazbenog iskustva, uživajući u izvedbi jednog od uglednijih hrvatskih komornih ansambala.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: