Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



U Portanovi se i ove godine održava izbor za naj psa "Daj šapu"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66071
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.05.2024. 18:54 
Naslov:  U Portanovi se i ove godine održava izbor za naj psa "Daj šapu"
01.06.2024. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Psi su odavno dobrodošli u TC Portanova, a sada za njih pripremamo i veselo okupljanje: DAJ ŠAPU - izbor za naj psa, koji će se održati 1. lipnja u prizemlju Portanove, kod Info pulta, s početkom u 16 sati!

Izbor za naj psa održat će se u 6 kategorija: NAJ mali pas, NAJ srednji pas, NAJ veliki pas, NAJ štene, NAJ senior i NAJ simpatičniji pas - 1 pas može biti prijavljen u SAMO jednoj kategoriji!

Prijave su moguće putem maila [email protected], na Info pultu, te na sam dan Izbora od 15 sati. Prilikom prijave potrebno je navesti: ime i starost psa, kategoriju za koju prijavljujete svog psa, ime i prezime skrbnika te adresu i broj telefona skrbnika psa.

Prva mjesta osvojit će bogate nagrade naših dragih sponzora: Interspar, KiK, Müller, Canibis, komPAS personalizirane ogrlice i povodci, Škola za pse udruge HOP; a svi sudionici za uspomenu će dobiti diplomu za sudjelovanje, medalju i voucher za popust Dog Republic školice Udruge HOP.

Svaki pas za nas je NAJ pas, a znate li zašto je Daj šapu NAJ izbor?
Zato što osim odlične zabave i odličnih nagrada ima i humanitarni karakter! Kotizacija za sudjelovanje je minimalno 1 konzerva hrane koja će biti donirana osječkom Azilu za napuštene pse – Udruga pobjede.

Za one koji su već prošetali našom pistom ili svoj red tek čekaju, u vanjskom prostoru bit će osigurana i mjesta u hladu za odmor, kao i voda za vaše četveronožne ljubimce.

Više info. pročitajte ovdje.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: