Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Matković i Mierez donijeli važne bodove u borbi za Europu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66068
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.05.2024. 10:38 
Naslov:  Matković i Mierez donijeli važne bodove u borbi za Europu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Odličnu su igru prezentirali naši nogometaši u iznimno bitnom ogledu s Lokomotivom. Pred 7102 gledatelja u vrlo lijepoj atmosferi na Opus Areni bio je užitak gledati jedno od najboljih izdanja Bijelo-plavih tijekom cijele ove sezone. Na kraju je bilo 3:1, a kada se pogledaju statistički parametri onda će i onima koji nisu gledali utakmicu biti jasno kako je izgledao odnos snaga na terenu. Osijek je uputio čak 23 udarca ka suparničkim vratima, nasuprot gostujuća 3, dok je omjer u šutevima u okvir vratiju 12-1, a u kornerima 11-4. Imali smo i značajno veći posjed lopte, što i ne mora biti posebno bitno, no u subotu navečer zaista je sve funkcioniralo kako treba na terenu. Iako je dosta šansi bilo i u prvih 45 minuta, sve smo golove zabili u nastavku, preko Matkovića u dva navrata i Miereza dok su gosti na kraju uspjeli doći tek do počasnog gola Šotičeka. I prije izravnog crvenog kartona Bartolcu u 57. minuti, gostujući vratar Čavlina je učestalo spašavao svoju momčad, ali je tri puta ipak bio nemoćan.

Hvala svima, igračima i navijačima koji su nas nosili od prve minute. Prepoznali su našu energiju i veliku želju, napokon je Opus Arena za nas bila ono što treba biti. Kada smo u ovakvom izdanju, onda se svi dignu i bilo mi je danas pravo zadovoljstvo voditi momčad. Meni je to inače zadovoljstvo, ali nekada je to s više patnje. No, danas smo odigrali odlično tijekom cijele utakmice, mogli smo i puno prije doći do vodstva, ali su oni imali iznimno raspoloženog vratara Čavlinu. Imamo još tri kola i idemo se pripremiti za to što nas čeka. Idemo dalje s puno samopouzdanja, treba ovo ponavljati, izjavio je Zoran Zekić.

Dužni smo ovakve utakmice ponavljati
Našem je kormilaru i njegovim izabranicima čestitao i gostujući strateg Čabraja, priznavši da je Lokomotiva ovaj puta u potpunosti nadigrana.

Hvala mu na tomu, nastojim i ja u takvim prilikama biti korektan i realan. Danas se zaista nema što drugo reći, nego da se iskazala naša mladost i kvaliteta, uz sjajnu publiku i to je sukus svega. U sportu ima puno zamki i nema nikakvog opuštanja, ali je najvažnije da sami o sebi odlučujemo. Idemo se potruditi da i sljedeću utakmicu budemo isto ovako dobri, bez obzira na protivnike i gdje igramo. Dužni smo sami sebi ovakve utakmice ponavljati. To zaslužuju ovaj grad i naši navijači.

Sljedećeg vikenda slijedi nam derbi s Dinamom u Zagrebu i bit će zanimljivo vidjeti možemo li i tamo prezentirati nešto slično ovome s Lokosima…

Neću biti bahat pa nešto u tom stilu poručivati uoči gostovanja u Maksimiru. Idemo se boriti za sebe, a Dinamo ima trenutak koji zaslužuje, baš kao i Rijeka i zato su tu gdje jesu. Mi ne razmišljamo ni o kome drugome, nego samo o sebi.


Tekst: NK Osijek
Foto: Osijek031.com/Arhiv

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: