Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Studio Respect boutique prigode: Feel Good & Paint [svibanj, 2024.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66064
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.05.2024. 10:03 
Naslov:  Studio Respect boutique prigode: Feel Good & Paint [svibanj, 2024.]
Od 17.05.2024. 18:30 do 18.05.2024. 18:29 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Svibanjske Feel Good & Paint večeri počinju 12. svibnja na Majčin dan slikanjem slike "Srce" u paru (stvarate veliki format slike) i posebnim druženjem jer su ovoj uzvišenoj prigodi dodali još malo čarobnog praha kako bi je učinili još svečanijom (neću čuvati iznenađenje pa ću otkriti da će vas častiti kolačem). Iz vitrine neće odjednom izvaditi one šalice i čaše koje se vade za posebne prigode, jer ih u art deco bajci koriste - cijele godine. Rade 2 termina, u 15h i 18h.

Poklonite majci doživljaj i zajednički provedeno vrijeme, provedite je kroz vrata jednog svijeta izvan buke vanjskog svijeta, recite joj "Hvala za Sve" na svoj način. Slika će ostati kao trajna uspomena na ono što ste zajedno stvorile i sačuvati ono neprocjenjivo - kako ste se osjećale dok ste se družile i učinile dan onim koji neće izblijediti. Ako ste majka koja ovo čita, samo proslijedite kćerki i recite da ste si pronašle poklon.

Termini:
Nedjelja, 12. svibnja 2024.
15:00 i 18:00 sati - Srce (slikanje u paru)

Petak, 17. svibnja 2024.
18:30 sati - Bicikl

Subota, 18. svibnja 2024.
18:30 sati - Žena

Četvrtak, 23. svibnja 2024.
18:30 sati - Most

Subota, 25. svibnja 2024.
18:30 sati - Torba

Došli sami ili u društvu, ovakav izlazak je zabavno i opuštajuće iskustvo, prilika za nahraniti dušu dobrim osjećajem i sadržajno provesti vrijeme, učiniti nešto drugačije za sebe, svaki put iznova, koliko god puta došli. Nama prepustite korake od početka do kraja slike. Cijena za Feel Good & Paint je 24 eura, prijave su na email [email protected]

Tu smo i da oplemenimo vaše posebne dane i privatne prigode, doprinesemo iznenađenju koje planirate, stvorimo zajedno THE trenutke, uspomene koje traju i doživljaje koji se pamte.

Ako ste u potrazi za originalnim poklonom, onda je naš elegantni ručno rađeni poklon bon za Feel Good & Paint i(li) Just For Us tu za vas kako bi svojim dragim ljudima poklonili nesvakidašnji poklon doživljaj.

Organiziramo za vas:
Jedinstvenu i neprocjenjivu večer Just For Us (slikanje za dvije ili za do šest osoba, za parove, obitelj, kumove, sestru, majku), Efektni Feel Good & Paint na vašim privatnim eventima (djevojačke, rođendani, team building, izlazak s društvom...) kod nas ili na vašoj lokaciji, Čudesni tematski Art & Teatime rođendan za djecu i mlade, Druženja Mama time za majke i djecu uz slikanje i stvaranje trajne uspomene.

Art Deco prostor za poslovni ili privatni photoshooting (za zaruke, vjenčanje, obiteljske prigode i sve što je vama bitno, a htjeli biste ispričati fotkama uz mnoštvo unikatnih detalja i foto kutaka).




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: