Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



MOK Mursa Osijek i OK Ribola Kaštela odmjerit će snage u uzvratnoj utakmici polufinala Superlige

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65811
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.04.2024. 10:45 
Naslov:  MOK Mursa Osijek i OK Ribola Kaštela odmjerit će snage u uzvratnoj utakmici polufinala Superlige
19.04.2024. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Napete sportske minute, atraktivni sadržaji, nagrade i zabava naljepša su pozivnica da početak vikenda s obitelji i prijateljima provedemo na uzvratnoj utakmici polufinala odbojkaške Superlige u kojoj će snage odmjeriti domaća momčad MOK Mursa Osijek i dalmatinski gosti OK Ribola Kaštela. U petak, 19. travnja 2024., od 20 sati u maloj dvorani NŠD Gradski vrt u Osijeku očekuju nas brojna uzbuđenja, a dašak uzavrele atmosfere iz Osijeka otkriva nam kapetan MOK Mursa Osijek Tino Busak Vidaković.

OK Ribola Kaštela je zaista dobra momčad, no mi imamo dodatnog igrača, a to je publika na našem domaćem terenu. Stoga pozivam sve da nam se pridruže u ovoj utakmici, bit će to nezaboravan sportski događaj pun uzbuđenja i adrenalina, a podrška publike nam je od neprocjenjive važnosti. Dođite u što većem broju, Vi ste naša snaga i motivacija da ostvarimo sjajne rezultate. Vidimo se na tribinama!“- ususret utakmici ističe Tino Busak Vidaković.

U finale Superlige će se plasirati ona momčad koja pobijedi u oba susreta, a u slučaju neriješenog ishoda igra se treća, odlučujuća utakmica , u nedjelju 21. travnja u Kaštelima.

Nadolazeća utakmica bit će drugačija i uzbudljivija od proteklih jer će uz pravi sportski spektakl posjetitelji uživati u novom, no diljem Hrvatske već prepoznatljivom konceptu Superlige. Pažnju najmlađih, ali i starijih posjetitelja privući će nova maskota Volleo koja će se uz brojne šale, ples i zajedničke fotografije rado družiti s publikom. Tu su i odličan DJ koji će posjetitelje razveseliti vrhunskom glazbom, zabavne igre u kojima se dijele navijačke majice, brendirane kutije za kokice i čaše, Fan zona i navijački rekviziti za još jači glas za svog favorita. Posebnu zabavu jamči i vrhunski voditelj Krešo Gotlin čiji humor, interakcija s posjetiteljima i zabavne geste na odbojkaške terene donose jednu novu dimenziju zabave.

Ulaz na utakmicu besplatan je za sve posjetitelje.


Tekst i foto: Anela Novina

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: