Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Na 6. Međunarodnom kongresu o ruralnom turizmu predstavljena bogata turistička ponuda Baranje

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65811
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.04.2024. 12:00 
Naslov:  Na 6. Međunarodnom kongresu o ruralnom turizmu predstavljena bogata turistička ponuda Baranje
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U bogatom sadržaju aktivnosti 6. Međunarodnog kongresa o ruralnom turizmu koji se održava u hotelu Le Meridien Lav u Podstrani, središnji događaj petka bilo je predstavljanje turističke ponude Baranje. Autohtoni specijaliteti i miris baranjske kuhinje privukao je sve posjetitelje Kongresa da probaju i osjete svu raskoš okusa Baranje.

S obzirom da je ovo međunarodni Kongres, znači nam da možemo prezentirati našu ponudu koja je kod nas jako poznata, i ljudima izvan Hrvatske. Ponudili smo domaća vina, rakije i domaće svinjske proizvode, odnosno sve ono po čemu je Baranja poznata. Baranja je napravila veliki uzlet od nepoznate prema dobro poznatoj destinaciji u Hrvatskoj. Svake godine rastemo i sad nam je zadatak da i dalje rastemo u regiji pa onda i šire“, istaknuo je Matej Perkušić, direktor Turističke zajednice Baranje.

Uz brojne nove ideje i aktivnosti, Baranja će dodatno istaknuti svu ljepotu svoga krajolika i privući turiste da uživaju u drugačijoj, autohtonoj baranjskoj ponudi koja spaja različite okuse, mirise i pejsaže.









Tekst i foto: Mia Baran

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: