Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



SD Gradski vrt: AC/DC tribute show - "Highway to Symphony"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65895
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.04.2024. 11:07 
Naslov:  SD Gradski vrt: AC/DC tribute show - "Highway to Symphony"
11.06.2024. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

AC/DC tribute show održat će se u utorak, 11. lipnja 2024. u dvorani Gradski vrt. Početak je u 20:00 sati.

Čuti pjesme legendarnih AC/DC na koncertu uživo je san mnogih ljubitelja rocka! “Highway to Symphony” je spektakl koji će te snove pretvoriti u realnost! Prvi i jedini koncert posvećen grupi AC/DC u kojem sudjeluju simfonijski orkestar i posebne zvijezde spektakla: Jack Frost (najbolji glas Bona Scotta) i grupa "The Jack". Nikada niste vidjeli ništa slično!

U jednoj večeri će se na istome mjestu sjediniti dvije epohe: AC/DC i simfonijski orkestar, klasika i suvremenost. Silna energija ovih koncerata neće niti jednog od na tisuće slušatelja ostaviti ravnodušnim.

Kultni period rock’n’rolla “visokog napona”, neraskidivo povezanog s figurom Bona Scotta će utjeloviti službeni tribute glas Bona - Jack Frost. Jack Frost je vokalist tribute benda The Jack, i po mišljenju fanova AC/DC, najbolji glas Bona Scotta na svijetu.

Gostujući vokalist Dodo “Brian” Šimún će na pozornici utjeloviti Briana Johnsona, koji je imao veliku ulogu i u drugom razdoblju uspjeha australskih rokera.

"The Jack" je tribute band AC/DC i orkestar "Lords Of The Sound", koji će vas dva sata oduševljavati najboljom mogućom izvedbom australskog rock’n’rolla “visokog napona”.

Gledatelje čeka megalomanski eksplozivni spektakl: najbolji hitovi i rifovi iz dvije ere australskih rokera, energija koja nema mjeru, simfonijske integracije i interpretacije hard rocka te zvuk koji obara s nogu! I ono najvažnije - izvedba pjesama najdražih AC/DC neće nikoga ostaviti ravnodušnim!

Prvi puta se rock’n’roll žanr grupe AC/DC spaja sa zvukom simfonijskoga orkestra! Jedinstveni spektakl, čista energija i pogon australskog rocka, spojeni s harmonijom simfonijskog orkestra u novom izdanju, probuditi će u vama fantastične emocije! Dvije ere AC/DC u jednom programu: “Highway to Symphony”.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: