Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



SD Jug II: Kerekesh teatar - predstava "Susjedi"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65890
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.04.2024. 11:48 
Naslov:  SD Jug II: Kerekesh teatar - predstava "Susjedi"
10.05.2024. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U petak, 10. svibnja 2024., s početkom u 20 sati u dvorani Jug 2 u Osijeku, u goste ponovno stiže Kerekesh teatar, ali ovog puta u malo drugačijem sastavu, izvest će predstavu „Susjedi“. Ulaznice po cijeni od 15 eura možete kupiti putem sustava Entrio.hr.

O predstavi:
Nakon televizijskog ekrana, najpoznatiji susjedi došli su na kazališne daske i za vas su pripremili nešto gotovo izvedivo kao nemoguća misija, a to je – realizirati dvije ženidbe u isto vrijeme. Na putu punom prečaca i zavrzlama, još će nekoliko puta provjeriti i odanost tj. vjeru u pravu ljubav kod svojih “boljih polovica”. Poznato je da prava ljubav ne treba provjeru, a još je poznatije da su žene inteligentnija bića od muškaraca. Pogotovo od našeg dvojca. Ferdo, Jura, Lili i Bela nasmijat će vas do suza, podsjetiti vas na najbolja vremena i ostaviti trag u vašim srcima – zauvijek.

Tekst i režija: Ljubomir Kerekeš

Igraju:
Ljubomir Kerekeš
Darko Janeš
Tamara Šoletić
Antonija Stanišić Šperanda

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: