Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



U Banku hrane stižu prve donacije hrane

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65791
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.03.2024. 12:48 
Naslov:  U Banku hrane stižu prve donacije hrane
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prošli tjedan je u Osijeku otvorena Banka hrane, deveta u Hrvatskoj, u kojoj se odsad može donirati hrana s valjanim rokom trajanja i u valjanoj ambalaži te higijenske potrepštine koje nisu korištene.

Donacijama će se pružiti pomoć pojedincima i obiteljima slabijeg imovinskog stanja na području županije te pridonijeti smanjenju bacanja hrane, što je veliki svjetski problem današnjice.

Jučer je u banku hrane stigla i prva donacija!

"U Banku hrane Osječko-baranjske županije stižu prve donacije hrane! Ovim putem se Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Osijek zahvaljuje tvrtki Dukat na odabiru pouzdanog partnera za svoje društveno odgovorno poslovanje te na prepoznavanju ovog iznimnog modela za zbrinjavanje viškova hrane. Donirana hrana proslijeđena je posrednicima u lancu doniranja hrane s područja Osječko-baranjske županije te podijeljena krajnjim korisnicima u potrebi!

Također, ovom prilikom se pozivaju svi donatori na suradnju s ciljem zajedničke brige o prehrambenoj sigurnosti stanovnika Osječko-baranjske županije i sprječavanja otpada od hrane!
" - kažu iz Crvenog križa Osijek.


Foto: Crveni križ Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: