Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kino Urania: Stand up show "Merkur beskućnik"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65792
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.03.2024. 16:35 
Naslov:  Kino Urania: Stand up show "Merkur beskućnik"
26.04.2024. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Srđan Dinčić – jedan od najpopularnijih stand up komičara regije nasmijat će osječku publiku svojim najnovijim specijalom „Merkur beskućnik” u petak 26. travnja 2024., u 19.00 u Kinu Urania.

Ulaznice po cijeni od 12€ u pretprodaji i 15€ na dan predstave moguće je kupiti na blagajni Kina Urania ili online na mojekarte.hr.

Srđan Dinčić jedan je od pionira beogradske stand up scene te se ubraja među najomiljenije stand up komičare regije. U svojoj 13 godina dugoj karijeri nastupao je po Srbiji, zemljama regije i bijelom svijetu. Kad je došao do brojke od 1500 nastupa, prestao ih je i brojati. Prvi je među komičarima sa naših prostora koji je obišao 50 gradova i napunio dva Doma sindikata u Beogradu. Mnogi ga znaju sa televizije, kao scenaristu i sudionika emisije „Večer sa Ivanom Ivanovićem“.

Ležeran stav, radostan ton i česte improvizacije u komunikaciji s publikom, razlog su zbog kojih Srđana opisuju i kao neprikosnovenog kralja komedije koji je i sinonim za inteligentan humor. Spontano i nenametljivo Srđan na svojim nastupima nasmijava publiku (a nerijetko i samog sebe) provodeći je kroz bizarnosti svakodnevnih životnih situacija, familijarnih odnosa, priče o braku, prijateljima, susjedima pa čak i rođenoj djeci, i općenito – sarkastično se i bez tabua dotiče realnosti koju živimo. A da, kolege ga zbog čestih fora o životinjama u šali nazivaju Ezopom srpske stand up scene.

Srđanovi nastupi uživo uvijek su rasprodani, iz publike se svako malo čuje "legenda", dok sa svojim ranijim specijalom drži titulu najgledanijeg balkanskog stand upa na You Tube-u.

Ako vam treba mnogo smijeha i pozitivne energije (a sigurno vam treba), onda dođite po svoju dozu u petak, 26. travnja u 19.00 u osječko Kino Urania. Ako baš morate plakati, plačite od smijeha uz Srđana Dinčića i njegov najnoviji stand up specijal „Merkur Beskućnik”! Poslije se možete zahvaliti Srđanovoj babi od koje je naslijedio smisao za humor.

TRAJANJE: 90 minuta

AGE LIMIT: 16+

OTVARANJE: Nebojša Potkrajac

Vidimo se 26.04. u 19.00 u Kinu Urania!

I ponesite maramice. Za plakanje. Od smijeha. Nemojte se poslije žaliti da nismo upozorili!

JOŠ MALO O SRĐANU
Sudjelovao je na svim festivalima Srbiji i regiji i redovni je headliner svakog StandUpFest-a u Beogradu. Otvarao je nastup čuvenih komičara Edija Izarda (UK) i Dilana Morana (IRL) i na to je posebno ponosan. Sudjelovao je u projektu „Stand up & more“ koji se emitira na kanalu Comedy Central Extra i sudionik je TedEx konferencije, te jedan od najpoznatijih aforističara u Srbiji. Da ne zaboravimo da je prije par godina bio i dio ekipe najboljih regionalnih stand up komičara koji su rasprodali Lisinski u svega nekoliko dana.

„Merkur beskućnik“ je Srđanov šesti specijal. Prethodnih pet su „Ispod nevidljivog kišobrana“, „Laž po istinitom događaju“, „Đavo iz jagode“, “Treće stanje” i „U procesu“.

Producent i promotor programa: Standup.rs
Organizator gostovanja u Osijeku: Kulturishka, obrt za organizaciju kulturnih događanja

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: