Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



35-godišnji provalnik zapalio kuću u Belom Manastiru

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65809
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.03.2024. 9:45 
Naslov:  35-godišnji provalnik zapalio kuću u Belom Manastiru
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Beli Manastir utvrđena je osnovana sumnja da je 35-godišnjak počinio kazneno djelo „Teška krađa“ i „Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“.

Počinitelj je tijekom veljače provalio u kuću i trgovačku radnju iz kojih je ukrao cigarete i alkoholna pića čime je pričinio ukupnu materijalnu štetu od oko 400 eura.

Također, provalio je i u drugu kuću gdje je izazvao požar prinošenjem otvorenog plamena na namještaj prilikom čega se požar proširio na dio krova. Materijalna šteta cijeni se na oko 40.000 eura.

Temeljem naloga suda u pretrazi doma i drugih prostorija kod 35-godišnjaka pronađeni su i uz potvrdu oduzeti predmeti kaznenog djela. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku, izvijestili su iz policije.


Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: