Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Katia Šegavčić sjajnim nastupom uvjerljivo osigurala odlazak na Svjetsko karate prvenstvo

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65789
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.09.2022. 10:58 
Naslov:  Katia Šegavčić sjajnim nastupom uvjerljivo osigurala odlazak na Svjetsko karate prvenstvo
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Od 23. do 25. rujna 2022. u gradu Rijeci održan je tradicionalni međunarodni 21. Croatia Open. Za Karate klub Hrvatsko sokol Osijek nastupila je kata šampionka Katia Šegavčić u kategoriji kadetkinja. U vrlo zahtjevnoj konkurenciji od 43 natjecateljice iz 8 zemalja (22 natjecateljice iz Italije, 6 iz Slovenije, 4 iz Mađarske, 3 iz Hrvatske, 3 iz Srbije, 2 iz Slovačke, 2 iz Švicarske te 1 iz Bugarske) Katia je osvojila brončano odličje i jedina je Hrvatica koja je osvojila medalju uz Talijanke koje su zauzele 1. i 2. mjesto, što je bilo očekivano s obzirom jer su Talijanske katašice visoko rangirane na svjetskoj karate ljestvici.

Ovo je bio 3. bodovni turnir na kojem je Katia osvojila dodatnih 12 bodova, što joj je s ukupno 44 osvojena boda uvjerljivo zajamčeno prvo mjesto i pravo nastupa na Svjetskom prvenstvu koje će se održati u Turskom gradu Konyi od 25.-30.10.2022.

Katiju čekaju još završne pripreme svih natjecatelja nacionalne selekcije koje će se održati 07.-12. listopada 2022.

S nadom da će Katiu poslužiti primjereno zdravlje, bez ozljeda, od Katijinog nastupa na Svjetskom prvenstvu možemo očekivati solidan rezultat.

Nastavno na navedeno očekujemo podršku Katijinog nastavnog osoblja (profesorica i profesora) za Katijine nadolazeće obveze prema nacionalnoj selekciji Hrvatske, koja će predstavljati svoju domovinu na najvažnijem ovogodišnjem natjecanju.

Katiju će i nadalje pripremati njezin dugogodišnji trener Biondić, ali i fiziocentar Kaizen, s kojim odlično surađuje.



Tekst i foto: KK Hrvatski sokol

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: