s Blagdanska Portastična srijeda - shopping s popustima danas u Portanovi [1/1]
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Blagdanska Portastična srijeda - shopping s popustima danas u Portanovi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65302
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.12.2020. 8:35 
Naslov:  Blagdanska Portastična srijeda - shopping s popustima danas u Portanovi
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Popusti pred Božić su više nego dobrodošli, pogotovo kada se sjetimo kako je ovo mjesec darivanja i da nam je svima shopping neizbježna „rekreacija“. Stoga će vas i ovaj puta trgovine u Portanovi razveseliti jer ovu Portastičnu srijedu časte s odličnim popustima koje zaista ne treba propustiti.

Razveselite najmlađe shoppingom poklona uz popuste: Baby Center 20% popusta na dječju odjeću, Ciciban 30% popusta na dio asortimana, Denis 20% popusta na cjelokupni asortiman, Froddo 15% popusta na cjelokupni asortiman, Magic Baby 15% popusta na sav asortiman (osim Stokke), s.Oliver 20% popusta na novu dječju kolekciju…

Sportski asortiman je također snižen i to: Adidas, Ferivi i Nike imaju 20% popusta na novu kolekciju, a Hervis 20% popusta na sve.

I obuću danas kupite jeftinije: u Deichmannu iskoristite 30% do 50% na dio asortimana, a u Massu vas čeka velika ponuda obuće snižene u pola cijene.

Ako razmišljate o nekom „konkretnom“ poklonu za najdražu/najdražeg, imajte na umu i to da Argentum nudi do 70% popusta na dio asortimana srebrnog nakita i 50% popusta na asortiman satova, Heta do 60% popusta na dio asortimana, a 10% popusta na već sniženo, Krona 15% popusta za gotovinsko, a 10% za kartično plaćanje na cjelokupan asortiman satova i nakita, a Watch centar 20% popusta na sve satove i nakit.

Posjetite danas Portanovu i iskoristite ove odlične popuste, a za točnu informaciju koji sve popusti vas očekuju ove Portastične srijede pozivamo vas da potražite na Portanova.hr jer ovdje smo uspjeli prenijeti samo mali dio ponude.



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: