Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Myki sat-zaprvo je samo sat

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
trenton
Offline
Avatar

Ukupno postova: 86
Lokacija: C:\temp\vaseljena
Spol: Muško Muško
Post Postano: 29.04.2017. 14:55 
Naslov:  Myki sat-zaprvo je samo sat
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Molio bih sve koji koriste ovaj drlog da mi napišu koliko su zadvoljni odnosno nezadovoljni.
Mjesec i pol dana pokušavam ovo korisiti i nakon zaključka da prvi sat nije bio ipsravan sada niti druge ne radi kako treba odnosno ponaša se isto kao i prvi.
Lociranje ne da nije točno nego je sferi misterija. GPRS lokacije odnosno lociranje sa baznim stanicama i navodno triangulacijom je ono, kao da se koristi algoritam najdalje moguće bazne stanice pa vam je dijete i po nekoliko kilometara locirano od stvarne lokacije. GPS toliko loše pokazuje položaj da je vjerojatno signalizacija zastavicama točnija.
Kao da je u satu kvantna logika pa vam dijete može istovremeno biti na dva mjesta ili položaje može mijenjati teleportacijom. Odstupanja su ne nekoliko metara neko desetine i stotine metara na otvorenom prostoru usred grada po vedrom vremenu. Često se događa da vam sat sam šeta po kvartu iako je zapravo u stanu. Čak se vidi i njegova brzina od čak 4-5km/h, da vaš sat šeta noću a da vi to ne znate.
Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: