Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ratnici Svemira: Nova Igra - web browser igra za više igrača

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Johny78
Offline
Ukupno postova: 1
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.08.2014. 16:23 
Naslov:  Ratnici Svemira: Nova Igra - web browser igra za više igrača
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Evo jedne web browser igre, za više igrača, na srpskom jeziku: Ratnici Svemira: Nova Igra. Igra je u fazonu Mafia Wars, Vampire Wars i sličnih igara.

Glavni cilj igre predstavlja kolektivna, ujedinjena borba svih igrača protiv neprijateljske invazije. Invazija se odigrava svakih nekoliko dana, a pobedom nad neprijateljima igrači otključavaju pristup specijalnim misijama.

Cilj igrača je usavršavanje 24 različitih borbenih veština, a te veštine igrač može usavršiti korišćenjem poena veštine koje dobija prelaskom na viši nivo, zamenom borbenog broda, oružja, štitova i pratećih brodova, nadogradnjom broda izgradnjom raznih modula i dodataka, nadogradnjom i poboljšanjem oružja i štitova, sakupljanjem kolekcija, osvajanjem nagrada...

Igrači imaju na raspolaganju i osnivanje udruženja igrača u vidu zvezdanih flota što pruža dodatne beneficije, kao što su dodatne misije flote koje mogu izvršavati, izgradnja projekta flota – modula i dodataka.

Igra se može igrati putem web sajta i Facebook aplikacije, a evo i linkova ukoliko volite ovakve igre:

web sajt: http://www.novaigra.com/index.php?RefUserID=2
Facebook: https://apps.facebook.com/novaigra/fb.php?RefUserID=2

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
GloriaHz
Offline
Ukupno postova: 3
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.12.2023. 15:09 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Rasprava o temi klađenja i pronalaska pouzdanog online kasina uvijek je aktualna. Pri odabiru odgovarajuće platforme, treba obratiti pažnju na nekoliko ključnih točaka. Prije svega, važno je provjeriti postojanje licence i reputaciju kasina kako biste bili sigurni u njihovu pouzdanost. Raznolikost ponuđenih igara također je važan faktor koji odražava kvalitetu platforme. Ako vas zanima mogućnost igre bez depozita, na stranici https://onlinecasinoigre.com/ nude se besplatne opcije, što može biti korisno za testiranje igračkog iskustva. Prilikom usredotočenja na sigurnost, preporučuje se odabir kasina sa SSL enkripcijom za pouzdanu zaštitu osobnih podataka. Također je korisno upoznati se s opcijama za polaganje i povlačenje sredstava kako bi odgovarale vašim potrebama. Bonusi i promocije također mogu biti važni faktori pri odabiru kasina. Detaljno proučavanje ovih aspekata pomoći će vam da donesete bolje obrazložen izbor.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: