Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ljubav po Bibi: Kako mi je refendum pomogao da ne ostavim svog hetero dečka aka ljubav je i tolerancija, prihvaćanje različitosti... ili ću ga morati ubiti?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.12.2013. 19:22 
Naslov:  Ljubav po Bibi: Kako mi je refendum pomogao da ne ostavim svog hetero dečka aka ljubav je i toleranc
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kako mi je refendum pomogao da ne ostavim svog hetero dečka aka ljubav je i tolerancija, prihvaćanje različitosti ili ću ga morati ubiti?

Ljubav je kada nakon određenog vremena (misliš da) znaš Ljubav, to smo 'Mi'!

Ljubav je kada Mi idemo u kino. Ja odabirem u koje kino, koji film, red, sjedala, veličinu kokica i piće. Ja ga zaljubljeno držim za ruku i s apsolutnim lažnim divljenjem gledam film koji me nimalo ne zanima, ali sam ga odabrala jer znam koliko ga on želi vidjeti, a on 90% filma otkopčava šlic i gura mi ruku u gaće. Ljubav je kada se ja unatoč svemu tome ne osjećam kao kurva, iako on plaća cijeli izlazak.

Ljubav je kada Mi spremamo. Ja spremam, a on mi za Božić kupi novi usisavač. S produženom garancijom, jer unatoč svemu, on ulaže u Našu budućnost.

Ljubav je kada Mi kuhamo. Ja kuham, a on mi za rođendan kupi predivnu kožnu torbicu koja mi je u oko upala samo onoliko puta koliko smo nas dvoje prošetali tom ulicom? Ne. Ja kuham, a on mi za rođendan kupi veliku tepsiju za pečenje mesa. Jer, kako kaže u staru je stalo samo jedno pile, pa da ručak ne moram kuhati sat vremena duže. Naime, on može pojesti dva pileta.

Ljubav je kada Mi spavamo. Ja ne spavam, a on hrče.

Ljubav je kada Mi idemo u šoping. Ja pravim popis, ubacujem namirnice u kolica, zbrajam okvirne iznose, križam popis namirnica. Ja guram kolica, a on još uvijek stoji u prvom redu polica, i razmišlja kupiti Nivea ili Axe dezodorans. Nivea-Axe, Nivea-Axe, Nivea-Axe - ne može se sjetiti koji to miris koristi već duži niz godina jer se jedino od njega ne znoji i ne usmrdi, da bi naposljetku shvatio kako on zapravo, uopće ne zna koji dezodorans koristi jer mu ga već dugi niz godina kupuje sestra.

Ljubav je kada Mi organiziramo večeru za prijatelje. Ja pozovem prijatelje, mariniram meso, napravim salatu, postavim stol, ispečem roštilj, glumim konobaricu, zabavljačicu, spremačicu. Očistim roštilj. Ja se znojim dok pokušavam uslužiti sve, stići sve, porazgovarati sa svima, donijeti mu pivo, znojim se jer njegov dezodorans protiv znojenja na meni „ne drži vodu“, a on ispija sedamnaesto pivo u istom položaju u kojem je dočekao naše prijatelje - na kauču. Zatim odlučimo oprati zajedno suđe, jer Bože, nismo se vidjeli cijelu večer. Bili smo zauzeti organizacijom večere, našim prijateljima. Ljubav je kada Mi peremo suđe. Ja perem, a on mota đojnt.

Ljubav je kada Mi idemo na more. „Ali sljedeće godine“. I tako već tri zaredom.

Ljubav je kada ja na sve navedeno popizdim, ali „mi“ smo inače, super.

A dođe i vrijeme kada se nakon svega ZA i svega PROTIV pitam Što je to ljubav ako nismo „mi“? Pa shvatim kako ga ipak ne mogu ubiti jer Ljubav je ipak i unatoč svemu, tolerancija i prihvaćanje drugog meni sasvim različitog.




Tekst: Biba

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
mimiz
Offline
Ukupno postova: 92
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.12.2013. 23:04 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Drago nam je što si pronašla dečka pa možemo i o romantici čitati. Ispunila si me u ovo predblagdansko doba. Totalno.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: