Autor |
Poruka |
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol: Muško
|
Brammertz neće širiti Mladićevu optužnicu na zločine u RH
Eto to je ta haška pravda: za preko 80 mrtvih u Škabrnji - nema optužnice, a za 40-ak mrtvih u Oluji, optužena 3 generala, a osuđena dvojica, cjelokupni državni vrh (u kojem naravno ima i pokojnih), a slijedom logike i svi hrvatski domobrani koji su sudjelovali u Oluji.
Kata-jebena-strofa. |
|
|
|
|
|
chager Ukupno postova: 389 Lokacija: Prigradsko Spol: Muško
|
Današnji Šolin tekst govori o pravdi Haaga, i sam dijelim takvo mišljenje. Samo naivci vjeruju u sud kao samostalnu instituciju, a suci koji se prave samostalni, završe kao i svi koji se prave samostalni.
Brammertz je odabrao jedino logično rješenje. Dokazat će mu ono za što su ga svi već osudili, u žurbi da slučajno ne umre. Ako bi ubacili Škabrnju, riskiraju dugo suđenje, jer naši nemaju baš dokumentaciju, pa bi došli bi do katastrofalnog zaključka: da to nije bio propust Haaškog suda, već naših institucija, koje ne rade svoj posao.
Usput bi se u ovom slučaju mogla još jednom ponoviti teza, a kako je tada Mladić bio pukovnik JNA, da sud u Haagu gleda najblaže prema onome što su činili Srbi u odorama bivše juge. Toliko o neovisnosti pravde i politike. |
|
|
|
|
|
Vilenjak Ukupno postova: 442 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Brick Top je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a za 40-ak mrtvih u Oluji, optužena 3 generala, a osuđena dvojica, cjelokupni državni vrh (u kojem naravno ima i pokojnih), a slijedom logike i svi hrvatski domobrani koji su sudjelovali u Oluji.
Kata-jebena-strofa.
|
za 40-ak mrtvih, velis ti. fascinantno. nego, sto se, slijedom te tvoje nacisticke logike, ne javis za odsluzenje kazne umjesto dragih ti generala? sto samo seres na ovom forumu?
odi i ubi se / javno spali.
...
nikakve, ali apsolutno nikakve razlike nema izmedju vas i cetnika.
|
|
|
|
|
|
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol: Muško
|
Vilenjak je napisao/la ( Pogledaj post): ›
za 40-ak mrtvih, velis ti. fascinantno. nego, sto se, slijedom te tvoje nacisticke logike, ne javis za odsluzenje kazne umjesto dragih ti generala? sto samo seres na ovom forumu?
odi i ubi se / javno spali.
...
nikakve, ali apsolutno nikakve razlike nema izmedju vas i cetnika.
|
Dobro psihopatu jedan, što je netočno u mome postu?? Koja brojka, cifra, što??
link |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
|
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
A kako su liječeni oni iza žice u Srebrenici?
Stigne katkad strijela Božja... U Mladićevom slučaju to bi bilo jedno 8 000 komada, samo za Srebrenicu... Za svakog ubijenog po jedna... Nek mu zasluženi pakao traje dovoljno dugo... |
|
|
|
|
|
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol: Muško
|
Sharon je napisao/la: ›
|
slazem se.. grubo zvuči, ali šteta što nije odapeo..jebiga, nije mi ga žao.. |
|
|
|
|
|
simo031
|
mali od čače je napisao/la: ›
Sharon je napisao/la: ›
simo031 je napisao/la: ›
...
|
|
slazem se.. grubo zvuči, ali šteta što nije odapeo..jebiga, nije mi ga žao..
|
Šteta što ga neće osuditi na xy godina, i da ga zdravlje posluži da svoju kaznu i odsluži. |
|
|
|
|
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol: Muško
|
@ simo, sumnjam, taj ako i doživi presudu, to će bit neka smiješna crkavica od kazne, i onda ce ju odsluzit, a imat ce uvjete u kojima ce zivit ko mali car, tako da opet nece to bit "adekvatna" kazna. I onda će izaci van kao slobodan covjek, i na kraju se podmuklo smijati svima kako je iz..bo sve, i takvom smijesnom presudom svim tim obiteljima ce zabit jos jedan čavao na sve prozivjele rane, jer nazalost takve su kazne dobili svi s one strane Dunava, stoga, oholo i sram me i za reći, ali šteta što su ga oživili.. |
|
|
|
|
|
simo031
|
mali od čače je napisao/la: ›
@ simo, sumnjam, taj ako i doživi presudu, to će bit neka smiješna crkavica od kazne, i onda ce ju odsluzit, a imat ce uvjete u kojima ce zivit ko mali car, tako da opet nece to bit "adekvatna" kazna. I onda će izaci van kao slobodan covjek, i na kraju se podmuklo smijati svima kako je iz..bo sve, i takvom smijesnom presudom svim tim obiteljima ce zabit jos jedan čavao na sve prozivjele rane, jer nazalost takve su kazne dobili svi s one strane Dunava, stoga, oholo i sram me i za reći, ali šteta što su ga oživili..
|
Osuda je na neki način službena potvrda da su se zločini dogodili, stoga smatram da je ona neophodna. O suđenju i osudama Haga ne želim. |
|
|
|
|
|
|