Autor |
Poruka |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
U dokumentu "HDSSB - popis zaduženja" točno je napisano tko će od čelnika te stranke kontaktirati koju tvrtku i od nje zatražiti novčanu donaciju
Čelni ljudi HDSSB-a, među kojima su i Branimir Glavaš i Vladimir Šišljagić, sastavili su popis od šezdesetak tvrtki koje bi trebale financirati njihovu izbornu kampanju. U spisu "HDSSB - popis zaduženja" točno je napisano tko će od čelnika te stranke kontaktirati koju tvrtku. Na popisu su uglavnom one tvrtke koje je Grad Osijek ili Osječko-baranjska županija, prije nego li je pukla koalicija HSP-a i HDSSB-a, zadužio ili pomogao. Među tvrtkama koje bi trebale sponzorirati kampanju su i one kojima je Županija pomogla pri kreditiranju i raznim drugim poticajima u poljoprivredi ili turizmu. U Osječkoj pivovari potvrdili su da su ih zvali iz HDSSB-a i tražili donaciju.
Preuzeto sa 24sata.hr |
|
|
|
|
|
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol: Muško
|
Da, i?! To se radilo oduvijek, tko god bio na vlasti,i radit će se i ubuduće tko god bio.. ništa novo. |
|
|
|
|
|
Mrky007 Ukupno postova: 490 Spol: Nebitno
|
pa to je vijest iz 2009. koju je tada hedl plasirao prije onih izbora.
Bolje da tako traže donacije neg oda kao neki 2 puta bojaju tunele i osnuju FIMI mediu |
|
|
|
|
|
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Da, samo što to ne funkcionira na način "Možete li nam dati donaciju", već "Morate nam dati donaciju". |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Donacije su u svijetu tak normalna stvar, a daje ih onaj tko može kad hoće onome kome želi.
Meni je to nešto kao lutrija, igra tko hoće!
Obamu nitko nije razapeo,čak su mu se divili, kada je preko neta otvoreno tražio donatore.
U svemu je bitna jedino transparentnost i pridržavanje propisanih pravila. |
|
|
|
|
|
mapatil Ukupno postova: 254 Spol: Nebitno
|
"Na popisu su uglavnom one tvrtke koje je Grad Osijek ili Osječko-baranjska županija, prije nego li je pukla koalicija HSP-a i HDSSB-a, zadužio ili pomogao. Među tvrtkama koje bi trebale sponzorirati kampanju su i one kojima je Županija pomogla pri kreditiranju i raznim drugim poticajima u poljoprivredi ili turizmu. U Osječkoj pivovari potvrdili su da su ih zvali iz HDSSB-a i tražili donaciju."
Ovo je lajtmotiv ove priče. Kada god da se dogodilo (2009 ili poslije) ako se išlo na tvrtke kojima se na neki način pomoglo, onda je to ništa nego reket i iznuđivanje. |
|
_________________ Vilenjak je želio saznati tko sam. Dobio je ponudu da se nađemo i upoznamo.
Vilenjak se tada ukakio i odbio upoznavanje! |
|
|
|
Mrky007 Ukupno postova: 490 Spol: Nebitno
|
taj je tekst na sudu 0d 3.mjeseca 2009 jer piše o nekoj mreži i reketu prema zapravo većinom HDZovim firmama što svakome ko to malo prati odmah bude presmješno:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hdssb-najavljuje-tuzbu-protiv-jutarnjeg-lista/425769.aspx
ne znam kolko moraš biti nepismen da staviš taj tekst 2 godine kasnije
Opet izgleda HDZ i HSP spremaju koaliciju pa mladi HSP-a igraju na ovakve fore kad ne mog udrugačije..
Prije ih je zajedno držao Ivo Sanader a sad ih ujedinila Jaca. Zato i svi normalni pravaši bježe kod Ruže Tomašić. |
|
|
|
|
|
jaguar Ukupno postova: 173 Spol: Nebitno
|
Mrky007 je napisao/la: ›
taj je tekst na sudu 0d 3.mjeseca 2009 jer piše o nekoj mreži i reketu prema zapravo većinom HDZovim firmama što svakome ko to malo prati odmah bude presmješno:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hdssb-najavljuje-tuzbu-protiv-jutarnjeg-lista/425769.aspx
ne znam kolko moraš biti nepismen da staviš taj tekst 2 godine kasnije
Opet izgleda HDZ i HSP spremaju koaliciju pa mladi HSP-a igraju na ovakve fore kad ne mog udrugačije..
Prije ih je zajedno držao Ivo Sanader a sad ih ujedinila Jaca. Zato i svi normalni pravaši bježe kod Ruže Tomašić.
|
Plitko, Mrkioo7@plitko do zla . |
|
|
|
|
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol: Nebitno
|
A šta sad, dečko, slučajno član mladeži HSP-a je malo googlao, očito naletio na dvije godine star tekst i ponadao se da će ispasti cool što ga stavlja ovdje Nije mu za zamjeriti. Bar znamo čime se bavi u slobodno vrijeme.
Inače, tekst je objavljen u Jutarnjem, pisao Drago Hedl. Sve jasno o istinitosti onda |
|
|
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
OsijekNepokoreniGrad je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A šta sad, dečko, slučajno član mladeži HSP-a je malo googlao, očito naletio na dvije godine star tekst i ponadao se da će ispasti cool što ga stavlja ovdje Nije mu za zamjeriti. Bar znamo čime se bavi u slobodno vrijeme.
Inače, tekst je objavljen u Jutarnjem, pisao Drago Hedl. Sve jasno o istinitosti onda
|
Slabo pratis novine ovih dana, neki dan je to bilo u 24sata
A to s cim se ja bavim u slobodno vrijeme, da oprostis, boli te k***. |
|
|
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
dino_bno je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Inače, tekst je objavljen u Jutarnjem, pisao Drago Hedl. Sve jasno o istinitosti onda
|
A to s cim se ja bavim u slobodno vrijeme, da oprostis, boli te k***.
|
Nije problem čime se ti baviš, nego da li je javna nabava bila transparentna odnosno da li su se firme međusobno dogovorile s kojom će cijenom ići ili će ići ispod cijene pa se naplatiti sa nepredviđenim stavkama, a to što što netko traži sponzora tu nema ništa loše. |
|
|
|
|
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol: Nebitno
|
|
Neki dan, u ponedjeljak, 16. 3. 2009. Dobar si.
A i način izražavanja ti je za svaku pohvalu. |
|
|
|
|
|
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol: Muško
|
|
Neki dan, u ponedjeljak, 16. 3. 2009. Dobar si.
A i način izražavanja ti je za svaku pohvalu.
|
tako to rade gubitnici |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja. |
|
|
|
Winter
Ukupno postova: 47 Spol: Nebitno
|
mali od čače je napisao/la: ›
Da, i?! To se radilo oduvijek, tko god bio na vlasti,i radit će se i ubuduće tko god bio.. ništa novo.
|
Dok se tako bude radilo - nitko nam nije kriv. Izmjena Zakona o financiranju političkih stranaka i provedba istog. Čovječe post je logička katastrofa: ako se oduvijek j***** građane, jadnike, radnike - i dalje će biti tako... Pa dokle majstore. |
|
|
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Mislim da je znakovito to da su tekstovi stari 2 (pa i vise godina) i dalje aktualni i primjenjivi. To je dobar znak kako i u kom pravcu nam se razvija ova nasa smijesna drzava. Cak mi se cini da niti rijec 'razvoj' ne prilici |
|
|
|
|
|
|
|