Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Zenska dilema (ginekolog, Osijek)

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
-nella-

Ukupno postova: 1739
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 1
Post Postano: 03.11.2010. 11:50 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pregledala sve postove, i budući je tema već stara, molila bih da mi preporučite dobrog ginekologa/inju koji/a radi preko HZZO-a, jer sam pacijentica dr. Leko i jednostavno više ne mogu podnijeti njezinu nestručnost i nonšalantnost. Vidjeh komentare o dr Jakobović, dr Glavaš, dr Kramarić... ali kao što već rekoh tema je postarija, a meni trebaju friške info. Hitno...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
vlale

Ukupno postova: 392
Post Postano: 03.11.2010. 15:25 
Naslov:  

možda bi se trebala raspitati u HZZO-u koji ginekolog uopće prima pacijente, koliko sam čula, ali to su neprovjerene informacije, samo dva ginekologa na području Osijeka uopće imaju mjesta da bi primili nove pacijentice...nažalost, nemam bolje informacije da bih ti pomogla

-nella-

Post Postano: 04.11.2010. 7:56 
Naslov:  

Hvala

pop-ap-teta

Ukupno postova: 324
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.11.2010. 12:45 
Naslov:  

neki dan sam bila sa kolegicom u pravo kod lekinjice jer se ova htijela prebaciti i sestra ju je tako lijepo odpirila uz komentar kako su svi osječki ginekolozi pretrpani i da prima jedino stanič i neki u čepinu, na što sam ja samo ostala paf... tak da eto, ne znam što bi rekla. a baš me zanima kakva je ta doktorica leko

-nella-

Post Postano: 04.11.2010. 13:18 
Naslov:  

dr Leko na prvi pogled je ok, ali kod mene je napravila jednu kardinalnu grešku i to mi ne izlazi iz glave. Prije nekoliko godina otišla sam kod nje da mi preporuči oralnu hormonalnu kontracepciju, na što je ona mene poslala na vađenje krvi, rekla mi da imam malko povišen kolesterol, i da se zbog toga javim liječniku opće prakse i propisala mi Triquillar. Pila sam tablete mjesec dana, međutim nisam se dobro osjećala nikako, to nije bilo samo navikavanje na tablete, bilo je sve ono što piše u onoj uputi o lijeku ako se pojavi da se momentalno prestanu piti tablete. Odem kod nje i ukažem joj na to i kažem da imam SVE te simtome i da mi nije dobro od tih tableta, ali ne, ona je rekla da je to samo navikavanje. I dobro, nastavila sam piti, ali kad sam skužila da je vrag odnio šalu prestala sam ih uzimati na svoju ruku i više od dr Leko nisam tražila nikakve savjete. Prošle godine obavljam pretrage u vezi nečega drugoga, gdje sam bila kod kardiologa, pulmologa, hematologa, transfuziologa. Doktori su došli do saznanja da imam naslijeđene mutirane gene od strane obadva roditelja i stoga imam vrlo visok rizik od trombofilije, od toga nastaje rizik od srčanog, moždanog udara (a imam 21g) rekli su mi da ni u ludilu ne smijem ni pomišljati ni na kakve hormonalne terapije jer one dovode do zgušnjavanja krvi i time si posredno ugrožavam život, pitali su me i jesam li ih već uzimala i kakav je to meni ginekolog mogao dati... Pitali me jesam obavljala pretrage prije terapije, ispada da me trebala slati i na neku pretragu koja se zove jetrene probe, ali ja ne znam kakva je to pretraga budući ju nisam obavila.

Kad sam dr Leko rekla sve to i podsjetila ju na to da mi je rekla "kako to nije ništa" ona je hladno rekla "pa... dešava se..."

Dođe mi da vrištim.

A ima toga još...

LsouL
Ukupno postova: 1
Post Postano: 09.11.2010. 18:38 
Naslov:  

pa ljudi ja ne znam sta je to s tim ginekolozima nitko ne prima nove pacijente..koda se meni ide tamo iz zabave. boli me jajnik vec tjedan dana za popizdit a one se sve prave fine i kao eto pretrpane su...a meni stvarno hitno treba pregled... moze neki savjet..preporuka.?? pliiiz!!??? i naravno, da je žena..nebi ja bas da mi tamo neki striček zabada nos....pa da..

PEGY

Ukupno postova: 2664
Post Postano: 09.11.2010. 19:15 
Naslov:  

Idi privatno i nemoj misliti samo na to da košta jer vjeruj mi da se i isplati. Ako hoćeš ženskog dr. onda možeš ići u polikl.Turjak, radi dr.Rubin. Bila sam kod nje proljetos, termin dobila za 2 dana, točno sve u minutu i gotova za 15 min. sa ultrazv. pregledom i papa brisom (ovaj nalaz ti dođe za tjedan dana kući s objašnjenjem). Već sam i zaboravila koliko sam platila, mislim oko 300 kn.

luxana
Ukupno postova: 2
Post Postano: 20.11.2010. 16:23 
Naslov:  

moze li mi netko reci nesto o dr stanicu?

tayllor

Ukupno postova: 180
Spol: Muško Muško
Post Postano: 21.11.2010. 8:58 
Naslov:  

Nisam ginekolog, ali mogu malo pregledati!

Ukupno postova: 324
Post Postano: 21.11.2010. 19:54 
Naslov:  

nella - stvarno ne znam što bi rekla, iskreno ja sam pokušala davnoooo jednom uzimati te tablete i bilo mi je jako loše od njih, tako da sam prestala i više mi na pamet nije palo da se trujem sa bilo čime

PEGY - privatno otiči lječniku i platiti, ne znači i profesionalnost u poslu. iako se većina sa time tješi. no svi ti lječnici rade i po bolnicama. iskreno rubinica mi se u bolnici zgadila i nema šanse da joj još i platim za to da me pregledava. ako se ne varam nije li ona isto bila na tapeti radi nekih "stvarčica" i propusta po bolnicama?

luxana - stanič - kolegica ide i po njenim pričama, ima dosta propusta i gluparija koje radi, a način razgovaranja sa pacijenticama, pogotovo mlađe životne dobi zna ponekad biti na nivou gospodina iznad mene tayllora Smile)))) - tako da- sve je jasno kad kažu da jedino kod njega ima mjesta u gradu i da on prima pacijentice Smile

u biti treba probati pa se odlučiti prema svojim odlukama gdje iči. nismo ni mi sve iste i nekome neki lječnik odgovara. mene su porodili vlahović i bečarevićka i užasno mi je žao što nemaju ambulante, jer su jako dobri lječnici. tako da..... sve je to relevantno. a da su naši doktori jako bahati, gdje god da se dođe jesu.... što je uzrok tome? dalo bi se pričati

mnemosine
Ukupno postova: 1
Post Postano: 02.12.2010. 21:22 
Naslov:  Re: Zenska dilema (ginekolog, Osijek)

hej..jel mi može netko reći što je s doktoricom jakobović? znam da nijedan ginekolog u osijeku trenutno ne prima nove pacijente osim onih 2 kod kojih nitko ne želi ići ali me zanima kad će dr. jakobović početi primati pacijente...pa ako netko slučajno zna išta o tome, neka se javi... mislim..jednom mora početi..neće vječno biti prebukirana..valjda..
hvala!

Amyy11
Ukupno postova: 7
Post Postano: 02.12.2010. 22:44 
Naslov:  

ja sam neki dan bila i i dalje ne prima.. :/ šteta,jer je ona super doktorica,prezadovoljna sam.

nicoll

Ukupno postova: 236
Post Postano: 02.12.2010. 23:24 
Naslov:  

evo ja sam kod stanića...drugdje nije bilo mjesta..nije ni kod njega, ali su mi rekli budući da sam tada bila studentica primit će me, jer su pretpostavili da ću uskoro otići..tak nekak..al eo još uvijek sam tamo..jer nigdje nema mj..iako bih ženu.

iskreno nisam zadovoljna, njemu je sve zeka-peka i sprdnja i nikad mi nikakav pametan odgovor ne da ak i imam ikakav problem...samo na šalu okrene i sipa fore tipa: pa nisi valjda i ti gola?! pa što vam je žene, kod mene sve gole! uvijek tako neka priča..nekad je to simpatično ali uglavnom je vulgarno...

A ja bih se isto složila da platiti ne znači dobiti bolji tretman..prije dragiše stanića sam išla privatno kod dr.laušin, htjela sam recept za pilule..i samo je izvadila vrste pilula na stol i rekla mi njihove cijene pa nek ja biram.bez ikakvih pretraga, odokativno..uzela najskuplje, tad je to bio yasmin, i pila jedno vrijeme..ali mi bila užasno muka, kao "prilagodba", a kod mene trajala par mj..bilo mi je užasno, čak sam i povraćala.u to vrijeme su nekako sve frendice pile ali niti jednoj nije ni približno to tako teško sjedalo...tak da sam prestala na svoju ruku..i od tada više nikakve pilule za mene...

"Bilo bi uzbudljivo da si malo lijepa." osijek031.com smile osijek031.com smile
-nella-

Post Postano: 03.12.2010. 13:09 
Naslov:  

Treba mi preporuka privatnog doktora ginekologa koji kvalitetno radi, i po mogućnosti cijene! Ajd molim vas ako je netko friško bio kod nekog privatnika, trebam friške info budući je tema stara!

luxana
Ukupno postova: 2
Post Postano: 04.12.2010. 18:02 
Naslov:  

nicoll je napisao/la: ›
evo ja sam kod stanića...drugdje nije bilo mjesta..nije ni kod njega, ali su mi rekli budući da sam tada bila studentica primit će me, jer su pretpostavili da ću uskoro otići..tak nekak..al eo još uvijek sam tamo..jer nigdje nema mj..iako bih ženu.

iskreno nisam zadovoljna, njemu je sve zeka-peka i sprdnja i nikad mi nikakav pametan odgovor ne da ak i imam ikakav problem...samo na šalu okrene i sipa fore tipa: pa nisi valjda i ti gola?! pa što vam je žene, kod mene sve gole! uvijek tako neka priča..nekad je to simpatično ali uglavnom je vulgarno...

ja sam bila prije tjedan dana i stvarno..lose.
bilo mi je prvi puta i neznam kako treba izgledati taj pregled ali definitivno ne tako.
uopce mi nije postavio nikakva pitanja,
ja njemu kazem nesta on ne reagira konkretno na to.

Skoči u forum: