Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Uz “zaštitare” i policija čuva vozače i vozila GPP-a

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Nandino
Offline
Avatar

Ukupno postova: 5431
Lokacija: redakcija portala Osijek031.com
Spol: Muško Muško
Post Postano: 23.05.2010. 8:00 
Naslov:  Uz “zaštitare” i policija čuva vozače i vozila GPP-a
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

“Zaleđe” koje su vozači noćnih linija GPP-a dobili zahvaljujući kolegama koji se voze uz njih i paze na red u autobusima i tramvajima, dalo je sjajne rezultate, saznajemo od direktora GPP-a Igora Medića. Kako kaže, incidenata, otkako vozači imaju društvo, nije bilo, a zabilježen je samo jedan pokušaj vožnje bez karte, koji je spriječen bez većih problema. Nakon ružnih prizora na noćnim linijama, vrijeđanja, čak i fizičkih napada na vozače, ovo je zasigurno velik pomak, kako za sigurnost vozača tako i za zaustavljanje vandalizma u vozilima. Nužna je bila reakcija, kažu u GPP-u, jer su se na udaru vandala našli vozači, koji samo provode odluke vodstva GPP-a.

- Akcija je i te kako dala rezultata i nema sumnje kako su vozači puno sigurniji kada znaju da u vozilu imaju nekoga tko će im, pokaže li se potreba, priskočiti u pomoć. Nastavljamo s ovakvim načinom čuvanja naših vozača od neugodnosti i vozila od šteta, a uvest ćemo i dva mobilna tima, uz ljude u vozilima, koja će reagirati na eventualni poziv vozača i doći na mjesto incidenta u roku od nekoliko minuta. Moram pohvaliti i policijske službenike koji su nam se potpuno stavili na raspolaganje te pojačali nadzor na našim postajama i uz linije - rekao je Medić.

Podsjetimo, drastičnu reakciju GPP-a izazvao je posljednji napad na vozača autobusa, i to bejzbolskom palicom. Bujica psovki i fizički nasrtaji zasigurno ostavljaju posljedice na vozače, a nakon napada pričalo se čak i o ukidanju noćnih linija GPP-a ne uvede li se red.

Tekst: I.Sekol


Pročitajte i...
[06.05.2010.] Rat protiv vandala: U vozilima GPP-a po tri 'zaštitara'
[04.05.2010.] Naoružan bejzbolskom palicom nasrnuo na vozača tramvaja!

_________________
Fight
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: