Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Razvoj udruga zahvaljujući inozemnim praktikantima

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66097
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.05.2010. 11:22 
Naslov:  Razvoj udruga zahvaljujući inozemnim praktikantima
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Početkom svibnja počeo je dvomjesečni projekt „Udruge za udruge“ u organizaciji studentske udruge AIESEC Osijek. Riječ je o projektu u kojem strani praktikanti pripremaju radionice i praktične edukacije kojima se nastoji unaprijediti rad nevladinih udruga te organiziranje i ostvarivanje projekata samih udruga.

Radionice provode studenti iz Kanade, Srbije i Malezije, i to u PRONI centru – centru za socijalno podučavanje, Volonterskom centru te Brezi – udruzi za rad s mladima. Radionice će obuhvatiti teme kao što su: razvoj civilnog društva u zajednici, mladi i politika, volonterstvo, podučavanje djece kineskom jeziku i sl.

Projekt je od važnosti za Osječko-baranjsku županiju, jer doprinosi razvoju i kvaliteti rada udruga u njoj, povezivanju i koheziji među udrugama te razvijanju volonterstva u društvu.



AIESEC partneri koji pomažu ostvarenju projekta su: portal Osijek031.com, Ekonomski fakultet u Osijeku, Osječka televizija, Hrvatska udruga poslodavaca te Radio plus.

Za detaljnije informacije obratite nam se u uredu pored kantine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ili nas kontaktirajte na telefonski broj: 031 / 224 470, ili email adresu: [email protected] te posjetite našu internet stranicu: www.aiesec-osijek.hr.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: