Autor |
Poruka |
bumbix Ukupno postova: 8 Spol: Nebitno
|
koliko najduže moram čekati na pregled kod privatnog ginekologa? da li znate nekog u os,koji radi i subotom?
molim vas za odgovor..hitno je.. |
|
|
|
|
|
PowerPuff
Ukupno postova: 303 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Eto, u ovom ozbiljnom topicu, ja na pojedine postove nisam ziher jesu li ozbiljni, ili curke postaju koješta sa tuluma u pidžamama..?
Ak je ozbiljno, onda bi se valjda trebale obratiti svojem nekome za pomoć, il šta?
zEE-kAY je napisao/la: ›
pa vjerojatno mala_05 ako ti je hitn, prolistaj malo ovaj topic...vidi za koje su ginekologe ljudi dali dobre ocjene, nadji telefone i zovi koji ima slobodno da te primi...
|
Sve ti je rekla.
Pusti mašti na volju kao onda dok si upadala u problem iskoristi blagodati interneta i guglaj! |
|
_________________ Beware of the Powerpuff |
|
|
|
sandika Ukupno postova: 15 Spol: Nebitno
|
Bumbix, ja sam kod dr. matkovica i tip je super. ordinacija mu je u reisnerovoj 61, tel. 211-444 pa nazovi. mene je jednom na pregled primio u subotu iako subotom obicno ne radi. sretno! |
|
|
|
|
|
sandika Ukupno postova: 15 Spol: Nebitno
|
Cure, oduvijek sam kod privatnog ginekologa koji je super. No kako sam sada trudna hitno bih se trebala upisati kod nekog preko HZZO-a da mi samo pise uputnice i eventualno koji recept, a ja bih i dalje da mi moj ginekolog vodi trudnocu jer sam jako zadovoljna njime. Znate li mozda nekog tko to radi i tko bi me primio? |
|
|
|
|
|
separated
Ukupno postova: 31 Spol: Nebitno
|
godina sam pacijentica dr.Kramarica i da nije bilo njega danas ne bih tipkala na forumu.
prije njega bila kod 3 ginekologa, koji su fulali dijagnozu.
nikada se nisam narucivala, jer sam uvijek morala ici isti tren i uvijek me sestra primala.
Po pojedinim postovima dolazim do zakljucka da kod njega trebas biti stvarno bolestan da bi imao super tretman, a da sestra ponekad ima klimaktericne napade to stoji....jednom pokazi zube i vjeruj mi da ce biti manja od makovog zrna |
|
|
|
|
|
buba1988 Ukupno postova: 4 Spol: Žensko
|
hello...
zanima me, ako je netko slučajno u posljednje vrijeme bio kod doktorice Laušin, koliko joj sada pregled dođe? da li je još uvijek 300kn, ili? hvala. |
|
|
|
|
|
Maverick25 Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
Trebao bih misljenje koji je dobar ginekolog u gradu, a da bi ga preporucili za vodjenje trudnoce? Cuo sam za dr. Lederer i dr. Laušin. Jel oni rade preko socijalnog i kolike su cijene pregleda?
Hvala. |
|
|
|
|
|
sele.moja27 Ukupno postova: 7 Spol: Žensko
|
Kod dr Fuštak ne možete ne primaju kao ni glavaš ni galović ni leko osobno išla provjerit |
|
|
|
|
|
sele.moja27 Ukupno postova: 7 Spol: Žensko
|
[quote="pumpkin"]
Razmišljam i ja o promjeni ginekologa, a čula sam sve najbolje o dr. Glavaš i Fuštin. Da li netko zna da li one primaju nove pacijente? Svakako ću ih nazvati da se raspitam, ali eto, onako usput...
[
One ne primaju pune su bila ja pitat evo tako da znaš |
|
|
|
|
|
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
buba1988 je napisao/la: ›
hello...
zanima me, ako je netko slučajno u posljednje vrijeme bio kod doktorice Laušin, koliko joj sada pregled dođe? da li je još uvijek 300kn, ili? hvala.
|
To je papa test, samo pregled je 50 kn, ali obično žene uz pregled obave papu pa dođeš na tu cijenu.
Maverick25 je napisao/la: ›
Trebao bih misljenje koji je dobar ginekolog u gradu, a da bi ga preporucili za vodjenje trudnoce? Cuo sam za dr. Lederer i dr. Laušin. Jel oni rade preko socijalnog i kolike su cijene pregleda?
Hvala.
|
Laušin je privatnica.
Inače, tražim i ja nekog koji nije privatnik i da prima pacijente. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
|
duba
Ukupno postova: 23 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
D.E.A. je napisao/la: ›
Jel ko zna kakav je onaj u donjem gradu?!
|
ženski ginekolog,dr. Galović i dobra je.. |
|
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
sele.moja27 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kod dr Fuštak ne možete ne primaju kao ni glavaš ni galović ni leko osobno išla provjerit
|
I bolje da dr Leko ne prima pacijente, razmišljam i ja da nađem novu/og doktora/icu Ne preporučam nikome. |
|
|
|
|
|
Poga
Ukupno postova: 46 Spol: Nebitno
|
|
|
|
la čupakabra
Ukupno postova: 208 Spol: Nebitno
|
zna netko važeći broj telefona dr. Jakobović? |
|
|
|
|
|
čilipapričica Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
la čupakabra je napisao/la: ›
zna netko važeći broj telefona dr. Jakobović?
|
502-011
pozdrav |
|
|
|
|
|
|
|