Autor |
Poruka |
zEE-kAY
Ukupno postova: 114 Spol: Žensko
|
pa vjerojatno mala_05 ako ti je hitn, prolistaj malo ovaj topic...vidi za koje su ginekologe ljudi dali dobre ocjene, nadji telefone i zovi koji ima slobodno da te primi...
ne bih znala kako drugacije da ti pomognem :/ |
|
|
|
|
|
OFRA HAZA Ukupno postova: 16 Spol: Nebitno
|
dr- Bilandžija, u suncu, odlična je žena, platiš 500 kn ali vrijedi, vjeruj mi |
|
|
|
|
|
mala_05 Ukupno postova: 6 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
hvala vam puno za savjete ..... |
|
|
|
|
|
ivanaaa_3
Ukupno postova: 4 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
ja sam prije 12 dana zavrsila hitno u bolnici zbog ciste koja je pukla a bila puna krvi ....
sve sestre i doktori su bili pre ljubazni...... bila sam na odjelu gine 2 ....
a doktora rosu mogu pohvaliti jako dobar i ljubazan doktor... u vezi svega mi je izasao u susret...
trebam se prijaviti sad kod neke ginekologice i nemogu se odluciti
mama mi ide kod dr glavaš a prijateljica kod dr. jakobović i sad se ja dvoumim .........
hvala unaprijed |
|
|
|
|
|
mala_20 Ukupno postova: 62 Spol: Nebitno
|
ja idem kod dr. jakobović na jugu.. meni je super.. prilično mlada i uopće se ne osjećaš neugodno.. e sad.. ti odluči |
|
|
|
|
|
ivanaaa_3
|
hvala
otici cu se sutra kod nje prijaviti...tamo mi je i normalna doktorica pa mi jos bolje sve na jugu a i blizu mi
nadam se da prima nove pacjente |
|
|
|
|
|
mala_20 Ukupno postova: 62 Spol: Nebitno
|
e to ne znam.. ja sam se prijavila kod nje krajem prošle godine i bilo je mjesta.. ne znam jel još prima.. najbolje da ih prvo nazoveš i raspitaš se da bezveze ne moraš tamo čekati.. |
|
|
|
|
|
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Doktorica Jakobović prima pacijente još, ali puno sptrpljena ti treba. |
|
_________________ Uvijek mi navuće osmijeh sunce moje malo ... |
|
|
|
ivanaaa_3
|
hehehehehhehehehehhe..........
nadam se da nije bas takooooo strasno idem onda u cet ujutro tamo pola sata prije valjda ih nece biti puno u redu
jbg da sam kod nje osla bi ranije ostavila knjizicu i vratila se nemam 10 min do tamo pjeske....
a vidit cemo
hvala |
|
|
|
|
|
zEE-kAY
|
kad ces ostavljat knjizicu naglasi sestri da se trebas upisat kod njih ..tako ce te pozvat unutra, sredit papire ..pa onda dalje cekas red ...
i jos jednom da ti napomenem...petkom nema ultrazvuk pa ako trebas takav pregled idi bilo koji drugi dan! |
|
|
|
|
|
ivanaaa_3
|
prijavila sam se kod nje
ali naravno nisam mogla na pregled odma
al dobro .... imam jos jedno pitanje
jel itko od vas imao cistu na jajniku i operirao ju laporaskopijom ???
jel zna itko koliko dugo nakon te operacije nesmijes imati spolne odnose?
ja sam mislila da je dosta 1 mj i sad mi teta rekla da nesmijem jos pa me zanima jel zna ko tocno koliko dugo?
|
|
|
|
|
|
dinka_x Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
hello!
danas sam zvala ginekologinju kako bih se upisala kod nje kao pacijentica, pa su mi rekli da moram doći potpisati nekakvu prijavu (?). zna li tko o čemu se radi? |
|
|
|
|
|
zEE-kAY
|
pa moras donjet svoje podatke ...adresa, broj sa knjizice itd....da ti moze otvoriti karton...to ti nece preko telefona... |
|
|
|
|
|
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
zEE-kAY je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pa moras donjet svoje podatke ...adresa, broj sa knjizice itd....da ti moze otvoriti karton...to ti nece preko telefona...
|
Upravo to i da odneseš onaj papir u socijalno da ti lupe ju ovjere kao vlastito izabranu. |
|
|
|
|
|
zEE-kAY
|
ja ovo gore nisam trebala... mozda zato jer nisam iz Osijeka :/ |
|
|
|