Autor |
Poruka |
Nandino
Ukupno postova: 5431 Lokacija: redakcija portala Osijek031.com Spol:  Muško
|
U srijedu 13. svibnja 2009. počinju radovi na dekonstrukciji Bijele lađe, Šet. k. F. Šepera. Početak je u 10 sati. Početku radova nazočit će i gradonačelnik Anto Đapić. |
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ma daj ... salis se ? ... ovo su vec perverzije. |
|
|
|
|
 |
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Jel to stvarno ili je neka predizborna zajebancija? |
|
_________________ Uvijek mi navuće osmijeh sunce moje malo ... |
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Radovi na dekonstrukciji?
Ha?
Jedan maštovitiji momak u povećem buldožeru i eto ti radova. Da se više i to ruglo makne... |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol:  Nebitno
|
Što znači „dekonstrukcija“!?!?!?!?
konstrukcija // de-konstrukcija
konstruirati // de-konstruirati
Ja mislim da će se rušiti ili tako nešto? |
|
|
|
|
 |
Lokal Patriot
Ukupno postova: 50 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Izbori su divan događaj, političari, ne samo da pohode početke izgradnje svega i svačega, nego i rušenja privatnih građevina! |
|
_________________ ____muškarac bez trbuha je kao nebo bez zvijezda___ |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Pa Đapić se samo zaleti niz ribarsku u bijelu lađu i sve što ti onda treba je par bagera i kamiona za odvesti šutu...  |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...ma, rojsa treba zvati, on dobro vozi bagere i ima iskustva s "dekonstrukcijom"... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
pred izbore se ne može rušiti, pred izbore se može samo graditi! a ako eventualno nešto treba rušiti pred izbore, onda se to "dekonstruira". jel...  |
|
|
|
|
 |
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Toliko mi je drago da će se ta Lađa srušiti da mi više nije bitno koji će se od kandidata slikati tamo, samo neka se to sruši. I da neka ništa ne grade najbolje bi bio park. |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA...  |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
a što će tamo nasaditi
cajkaroški klub?
|
...da, na kraju cijele priče oko toga, što će se od onih prijedloga graditi tamo??????? |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Dobro da su i rekli da će je sravnit sa zemljom, mislim da ima nitko nebi zamjerio. |
|
|
|
|
 |
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol:  Nebitno

|
Sve se ruši i gradit će se nove stvari |
|
 |
 |