Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 70622 Spol:  Nebitno
|
U osječkom klubu Oxygene u petak 8. svibnja 2009. ponovno se održava Disko treš party. Dok svira glazba, ovaj puta će se na screenu prikazivati šaljivi video clipovi sa raznih zabava i Prvih majeva, tako da ako netko želi, može ponijeti na DVD-u snimljene videe, pa će se puštati.
Za glazbu će se ovoga puta pobrinuti DJ Lollipop koji ima preko 3 sata stranih i domaćih disko treš hitova, tako da dobre atmosfere sigurno neće nedostajati.
Početak je u 21:00 sat, ali ovaj puta stvarno u 21:00 sat, a upad je 10 kn. |
|
|
|
|
 |
Miss K
Ukupno postova: 140 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Šteta što je prosjek godina na disko treš partijima u Oxygenu - 15. A mogla bi biti tako dobra zabava. |
|
_________________ I'll rise, but I refuse to shine. |
|
|
 |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
nije prosjek 15 nego, ja bih rekao 18 i bude uvijek jako dobra zabava i atmosfera bolja nego na ikojim drugim partyjima ili koncertima što smo radili. neusporedivo bolje. |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
 |
Miss K
Ukupno postova: 140 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Ma nisam ja mislila ništa loše, ali, tratinčice, činjenica je da puno starije ekipe već na samom ulazu odustane od dotične zabave pa neka je i 18 godina prosjek. Ja sam tako učinila već 3 puta. A kažem, šteta, jer bi zabava mogla biti stvarno dobra. Previše je mlađarije. |
|
_________________ I'll rise, but I refuse to shine. |
|
|
 |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
kužim da nisi mislila ništa loše ni zlonamjerno to rekla
al ne možemo mi utjecati na to koliki će prosjek godina biti kad najviše mlađih dolazi na to
cheeers =) |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
 |
pcelicaaa
Ukupno postova: 184 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
|
|
 |
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol:  Muško
|
dj lollipop..ahahahahahahah  i pop |
|
_________________ The Todd accepts all applicants, regardless of age and disability.  |
|
|
 |
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
bilo je ludara  |
|
_________________ There can be only one, and that one is me  |
|
|
 |
pcelicaaa
Ukupno postova: 184 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
podmena traffica test................................................................................................... jab opet,jab opet,jab opet....... |
|
 |
 |
|