Autor |
Poruka |
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Političar i nije zanimanje, zar ne? Kako se čovjek školuje za političara? (i s fakulteta političkih znanosti izlaze samo politolozi - znanstvenici)
Politička djelatnost je u antičko vrijeme značila veliku čast za onoga koji je obavlja, i nije se obavljala za plaću. Proporcionalno s rastom plaće, čini se da pada časnost političara.
(no dobro, ovo se ja izvlačim da ne ispadne da nisam bila u pravu!) |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Alana Bates je napisao/la: ›
Političar i nije zanimanje, zar ne? Kako se čovjek školuje za političara? (i s fakulteta političkih znanosti izlaze samo politolozi - znanstvenici)
Politička djelatnost je u antičko vrijeme značila veliku čast za onoga koji je obavlja, i nije se obavljala za plaću. Proporcionalno s rastom plaće, čini se da pada časnost političara.
(no dobro, ovo se ja izvlačim da ne ispadne da nisam bila u pravu!)
|
zanimljivo je da se na područjima ex-Yu politikom osobito vole baviti doktori (liječnici, da ne bi bilo zablude). prvo uložiš u njihovu specijalizaciju, onda trla-baba-lan uokolo umjesto da konkretno pomažu ljudima.
a red čekanja u bolnicama........... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
DanicaV je napisao/la ( Pogledaj post): ›
(no dobro, ovo se ja izvlačim da ne ispadne da nisam bila u pravu!)
|
zanimljivo je da se na područjima ex-Yu politikom osobito vole baviti doktori (liječnici, da ne bi bilo zablude). prvo uložiš u njihovu specijalizaciju, onda trla-baba-lan uokolo umjesto da konkretno pomažu ljudima.
a red čekanja u bolnicama...........
|
nisam iznenađen time.
nivo znanja im je ravan babama gatarama. |
|
|
|
|
|
|
ja sam, profesionalno, htio biti grudnjak... |
|
|
|
|
|
ireas
Ukupno postova: 20 Lokacija: Stolica Spol: Žensko
|
gazda777 je napisao/la: ›
ja sam, profesionalno, htio biti grudnjak...
|
ne gubi nadu....imas jos vremena |
|
|
|
|
|
DanicaV
|
|
za muškarce ili žene?
u jednoj epizodi Seinfelda Kramer i Georgov ćale smislili su i grudnjak za muškarce (što je nekima i potrebno) |
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Koliko se sjećam, mi smo to preveli s "Gospodnjak", iako je njihov naziv bio man-bra. Gledala sam to. Apparently, gospodi s većim... prsnim košem sasvim odgovara. |
|
|
|
|
|
|
DanicaV je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
za muškarce ili žene?
u jednoj epizodi Seinfelda Kramer i Georgov ćale smislili su i grudnjak za muškarce (što je nekima i potrebno)
|
isključivo ženski.
gledao sam tu epizodu seinfelda, lijepo sam se nasmijao... |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Koliko se sjećam, mi smo to preveli s "Gospodnjak", iako je njihov naziv bio man-bra. Gledala sam to. Apparently, gospodi s većim... prsnim košem sasvim odgovara.
|
Ne kuzim sto ce muskima gospodnjak, kad imaju nakurnjak... nakurnjak je sve sto muskarcu zimi treba (ok, ponekad ga treba izvaditi iz nakurnjaka i podmazati u odgovarajucem uredjaju), ali ga se ne moze kupiti u trgovini...
Zasto se nigdje ne moze nabaviti nakurnjak!?
E, to je seksizam, gospodjo/gospodicna Rudan... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
nakurnjak je služio kao zaštita od udaraca i njegova slična verzija se koristi u nekim sportovima i danas...
dobro dođe kod svađa sa suprotnim spolo (''dušo, sorry''... PAF koljenom u međunožje... grčeviti bolovi... nesvjest)... JAOOO
na moju sreću nemam nekog iskustva s tim bolovima... hehe... |
|
|
DanicaV
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Ne kuzim sto ce muskima gospodnjak,
|
kad neki imaju veće grudi nego dosta žena..... |
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
...logika... |
|
|
Leteci mungos
|
exHOP3on je napisao/la: ›
nakurnjak je služio kao zaštita od udaraca i njegova slična verzija se koristi u nekim sportovima i danas...
|
AFAIK, nakurnjak je sluzio kad muskarac ide raditi vanka po zimi. Dakle, kad ide jahati do svalerke u susjedno zelo, da se kobaja ne pothladi... ;-)
Dok on jase u jednom nakurnjaku, pitoma i mirna zenica uz obiteljski oganj strika drugi.
Izvorni nakurnjak je od vune... i vjerojatno nije u "kockicama", ali bi bila fora to prodavati kao izvorni slavonski suvenir... "kockasti" nakurnjak... eto ideje... |
|
|
|
|
Leteci mungos
|
DanicaV je napisao/la: ›
Ne kuzim sto ce muskima gospodnjak,
|
kad neki imaju veće grudi nego dosta žena.....
|
Ako sam dobro skontao, zelis nam reci da ti nemas grudnjak jerbo imas manje grudi od nekih muskaraca?! Ili je u pitanju nesto drugo?! |
|
|
|
|
DanicaV
|
Ako sam dobro skontao, zelis nam reci da ti nemas grudnjak jerbo imas manje grudi od nekih muskaraca?! Ili je u pitanju nesto drugo?!
|
Nešto drugo......
p.s.
ima ih nekoliko u ladici |
|
|
|
|
|
|