Autor |
Poruka |
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
mala slatkica je napisao/la: ›
hyppolita je napisao/la: ›
*miss-infernaLia* je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hyppolita je napisao/la: ›
Dr. Galović u Donjem gradu je ok meni.
|
A to je musko / zensko ?
I di tocno u d.g.o-u ?
I sta, najavim se samo.. ili? hm :/
|
Žensko je, nalazi se preko puta bolnice odmah. Samo odeš u ambulantu i otvorit će ti karton te naručiti te ako trebaš nešto ( što bude jako brzo)...
|
hmm...imam pitanje na ovo...da li doktorica prima i nove pacijente? Zato što sam ja otišla jednom kod doktorice Laušin i ne želim više plačat sama sve te preglede pošto na ne znam koju foru sam morala platit pregled iako nisam još punoljetna i osigurana sam zdravstveno...pa ako možete pomoć...samo recite:)
|
Naravno da prima, odeš samo u ambulantu i napavit će ti kartom i postaješ njezina pacijentica. |
|
_________________ Uvijek mi navuće osmijeh sunce moje malo ... |
|
|
|
micavk Ukupno postova: 1 Lokacija: Vinkovci Spol: Žensko
|
Evo ja kao i ostale...trazim savjet, misljenje,preporuku..bilo sto
ako ima netko preporuciti dr.ginekologa (nebitno da li je musko ili zensko, nagledala ih se svakakvih, tako da mi je svejedno)...privatnika u Osijeku, a da prima pacijentice iz drugih Županija, jer vec sam sita ovih nasih mehanicara ovdje u VK..uzimaju lovu samo, a bez ikakvog pomaka...inace..u braku sam 11 god i bebaca nema...
tako da bi bilo pozeljno ako ima kakva klinika,polik..bilo kakva ordinacija i da nema samo one klasicne pretrage...
LP |
|
|
|
|
|
zEE-kAY
Ukupno postova: 114 Spol: Žensko
|
evo moj prijedlog.
doktorica Mirjana Jakobović na Jugu II. obzirom da nisam iz Osijeka, nego u ono vrijeme kad sam otisla kod nje bila sam jos student, sestra me samo pitala dal imam doktora u Osijeku. posto nisam bez problema me upisala. ako imas doktora kao u okolici prima nove pacijente samo ako si kod prethodnog doktora barem godinu dana.
zena je mlađa i meni dosta dobra.
nema najavljivanja sto je meni super, dodjes tamo i cekas red. al znas da taj dan si gotova.
ako zelis evo ti broj telefona pa si provjeri : 031/502-169
radi i ujutro i popodne, ovisno koji dan tako da si i prema dome mozes uskladiti dolazak. |
|
|
|
|
|
X Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
Bok ljudi! može li mi netko od vas, koji ste pacijenti dr.Glavaš ili bar tvrdite da je žena super,reći gdje se ona nalazi u Domu zdravlja? jel u podrumu ili na kojem katu, s koje strane.... mislim nije to baš malo,ima tamo hodnika i vrata koliko hoćeš
E da i zanima me koliko brzo se kod nje može doći na red,mislim da otvoriš karton? recimo sad sam došla i za koliko bi me primila,za tjedan-dva Ako znate. Nadam se da ćete mi brzo odgovorit |
|
|
|
|
|
|
KASIOPA je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ely007 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Molim vas da mi napiste (vi koji znate) dali se moze kod dr. Glavas otici privatno? Pitam bas za nju jer sam mogla procitati dosta pozitivnih iskustava. Vise nisam osigurana na zavodu pa moram sve placati dok si ne nadjem posao pa da me osiguraju ahh.. Kolika je cijena pregleda, papa testa itd. Prvi mi je pregled. Dali netko ima broj telefona na koji bi se mogla naruciti itd. Hvala!
|
504-454. Sestra teško diže slušalicu jer je doktorica prebukirana. Utorkom i četvrtkom radi poslije podne, pon.srijeda i pet. u jutro. Ne znam radi li privatno. Ne mogu vjerovati da nisi iskopala zdravstveno, ima načina. (preko roditelja i sl.)
|
Htjela sam nešto provjerit i vidim, nisam se zabunila.........
Uglavnom kako je to br. dr.Glavaš kad u imeniku piše
GALOVIĆ MANDICA, ginekološka ordinacija Osijek, Prolaz kod Snj.Gospe 1 (031) 504 454
Sad se ja pitam,znate li uopće o čemu pričate ili je to jedna te ista osoba
Jer čudno bi bilo da je "zabuna", malo velika zabuna
Pisalo se i o jednoj i o drugoj pa zato dajte molim vas nek mi netko kompetentan odgovori na prijašnji post Hvala |
|
|
|
|
|
zEE-kAY
Ukupno postova: 114 Spol: Žensko
|
mozda rade različite smjene i dijele ordinaciju ? |
|
|
|
|
|
|
Neznam,ali rečeno je da je dr. Glavaš u Domu zdravlja,kojem? pretpostavljam "glavnom" Onaj na K.P.Krešimira IV. Ako griješim,nek me netko ispravi
A za dr. Galović su rekli da je odmah preko puta bolnice u d.g.o. Pa ne bih se baš složila,jer koliko znam preko puta bolnice je ona klinika ili što već za kožne i spolne bolesti Nemogu/nemožemo znati tko (na)što misli, zato molim da budete precizniji |
|
|
|
|
|
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
ely007 je napisao/la: ›
KASIOPA je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ely007 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Molim vas da mi napiste (vi koji znate) dali se moze kod dr. Glavas otici privatno? Pitam bas za nju jer sam mogla procitati dosta pozitivnih iskustava. Vise nisam osigurana na zavodu pa moram sve placati dok si ne nadjem posao pa da me osiguraju ahh.. Kolika je cijena pregleda, papa testa itd. Prvi mi je pregled. Dali netko ima broj telefona na koji bi se mogla naruciti itd. Hvala!
|
504-454. Sestra teško diže slušalicu jer je doktorica prebukirana. Utorkom i četvrtkom radi poslije podne, pon.srijeda i pet. u jutro. Ne znam radi li privatno. Ne mogu vjerovati da nisi iskopala zdravstveno, ima načina. (preko roditelja i sl.)
|
Hvala ti Kasiopa na odgovoru. Ne znam za drugi nacin da si iskopam zdravstveno osim preko roditelja, da se zaposlim ili da si uplacujem (sto mi je poskupo)?? Prije sam bila osigurana preko oca dok sam bila redovan student, medjutim prebacila sam se na vanredne i stim izgubila pravo na zdravstveno iako mi nije bas jasno zasto?! u socijalnom su me tentali da ne mogu dobiti zdravstveno sve dok ne donesem potvrdu da sam bila redovan pa vanredan student... to je bilo u 9mj. a potvrdu sam mogla dobiti tek u 10. kad su bili upisi, na kraju mi u socijalnom rekli da je sad kasno i da sam izgubila pravo i ako zelim da si uplacujem! Joj koji pljackasi samo gledaju kak ce zaradit na nama!!
|
Vidi s nekim poznatim tko npr. ima privatnu firmu. Neka te prijavi na 15 dana, daš mu iznos za plaćene doprinose i nakon toga se odi prijavi u HZZO. Ili te može i netko prijaviti na 15 dana kao kućnu pomoćnicu. Bitno je da imaš plaćene doprinose [na minimalac, naravno].
Doprinosi za MO, ZO, ozljedu i za zapošljavanje za 15 dana na minimalac 510,94 kn! Mislim da je puno skuplje plaćati doprinose HZZO-u. |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
Bila sam svojevremeno jako zadovoljna dr. Matkovićem, dok je još radio u "Dravi". U to mi je vrijeme dijagnosticirana cista na jajniku. Dr Matković ju je redovito kontrolirao [UZV itd..], no tad je odvorio privatnu praksu i zamijenio ga je dr Kramarić.
Što reći? "Uvaženi" dr. Kramarić me niti jednom u 10 godina nije poslao na UZV. Kad sam počela krvariti [zbog ciste] jedva sam ga namolila da mi da uputnicu za bolnicu. Završila na operaciji, zbog endometriocistične ciste mi izvađen jajnik i jajovod. Ne kažem da bih izbjegla operaciju da je on brinuo o meni onako kako bi se liječnik trebao posvetiti pacijentu, no možda bi mi uspjeli odstraniti samo cistu da me bar jednom poslao na kontrolni UZV. I da, nisam se osjećala nimalo ugodno kad mi je doktor u bolnici "obrisao nos" k'o posljednjoj seljančuri upitavši me znam li ja da se cista mora redovito kontrolirati, kad sam zadnji put bila kod ginekologa i sl. A ja zubaru i ginekologu idem svakih 6 mjeseci, ako je sve u redu!!! Jednostavno, smatrala sam da dr Kramarić zna što radi i ako on misli da trebam na UZV, valjda bi me poslao?!?
Nakon operacije išla sam dvije godine direktno u bolnicu, no doktor koji me operirao je otišao iz Osijeka pa sam bila prisiljena potražiti drugog ginekologa.
Sad sam kod doktorice Leko - ne znam što bih rekla. Sve je u redu, tako da i nemam mišljenje. Napravi mi pappu, pregleda, napravi UZV i to je to. Ipak, ona porazgovara s pacijentima, a to je bitno.
Jedino, ako se hoćete prijaviti k njoj, morate otići tamo. Sestra ne diže slušalicu. Dom zdravlja, podrum [tamo je i dr Glavaš], parni datumi ujutro, neparni popodne [dr Glavaš u suprotnim terminima].
Btw, o sestri Katici [Kramarićeva sestra] nemam riječi!!!! Jednom me naručila u 17 sati. Dođem ja, a tamo sjedi već 7-8 žena naručenih za 17 sati. Nedugo nakon tog dolazi još 7-8 žena naručenih za 17 sati.... onda još 5-6 naručenih za 17,30.... Strava.... Oko 19 sati postaje već nemoguće, žene viču, ljute se, doktor izlazi iz svoje ordinacije, sad i on živčan zbog prigovora. Ostalo nas je desetak u čekaonici, a on ide od jedne do druge i pita: „Zašto ste vi došli? Što trebate?“ i sl. Jako ružno. Samo da napomenem, to se dogodilo u novoj ordinaciji, ovoj lijepo uređenoj. |
|
|
|
|
|
*miss-infernaLia*
Ukupno postova: 55 Spol: Nebitno
|
...... |
Zadnja promjena: *miss-infernaLia*; 11.11.2010. 23:59; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Sonja je napisao/la: ›
Jakoo sam zadvoljna s dr. Bilandžijom u poliklinici Sunce, fina ženica, strpljiva i nježna, sestra super, ambijent za 5, nema zamjerki..papa nalaz dobiješ za 10 dana.
A cijena: pregled, papa i uzv 500 kn, jednom godišnje si to mogu priuštiti.
|
Ja sam bila kod nje jos dok je radila na jugu, stvarno je super ginekologinja, njezna, pristojna, detaljna. Sad je u Suncu i iskreno puno mi je dati 500kn za pregled. Dali znas radi li i privatno i preko hzzo-a? |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
|
*miss-infernaLia* je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ginekologinja neka? da nije prebukirana ko dr. Glavaš.. (da ce odma otvorit karton..itd..)
X je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A za dr. Galović su rekli da je odmah preko puta bolnice u d.g.o. Pa ne bih se baš složila,jer koliko znam preko puta bolnice je ona klinika ili što već za kožne i spolne bolesti Nemogu/nemožemo znati tko (na)što misli, zato molim da budete precizniji
|
slazem se.
tocna adresa, il nesto? :/
|
Piše u prijašnjem postu
Prolaz kod Snježne gospe 1, to ti je kod obrtničke škole, zapravo iza onak uvučeno Ak me kontaš |
|
|
|
|
|
bulja**
Ukupno postova: 56 Spol: Žensko
|
Ček nači kod dr. Galović može i preko zdravstvenog?
Jel se dugo čeka?
I di je taj prolaz,ako može neko malo preciznije plizz..
hvala |
|
|
|
|
|
*CURKA*
Ukupno postova: 41 Spol: Nebitno
|
što se tiče kramarića,bila sam samo jednom,al mi je bilo neugono,jer je vidio krastu na nozi pa pitao odakle mi, na što sam ja odgovorila "od mačke"...pa mi je onak počeo postavljat dvosmislena pitanja kao "a kako vaša mačkica" a mačkice ovo,a mačkica ono...baš mi bilo bad! a sestra...stara je živčana . |
|
_________________ Kad bi svaki čovjek bio čovjek, onda bi svaki kamen bio dragulj. |
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
Imam ginekologa s kojim uopće nisam zadovoljna. Muško je, al to mi nije ni najmanji problem. Problem su njegovi komentari. Imala sam ožiljak od operacije na nozi, a on me pitao jel me to dragi ugrizao. Pa me svaki put pita kako seksualni život iako apsolutno nema razloga za to. Sestru koja radi s njim ne moram ni spominjat. Oličenje noćnih mora. Plavuša sa punđžom, crvenim ružom na usnama i štiklama. Naravno, naočale i suknja. Vječno nabrušena i nikad ljubazna. Imam osjećaj da se pali na doktora, pa sve žene koje dođu u ordinaciju smatra prijetnjom.
Nije ni čudo što god njega uvijek ima mjesta.
Čula sam da proces prebacivanja kartona kod nekog drugog ide malo teže, pa me zanima koliko je to istina. Mora li svaka ordinacija primiti svakog pacijenta kada se on želi prebaciti? |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
|
|