Mrzim onu reklamu gdje onaj mali Kinez ili što god već je kaki na veceju pa mu govance smrducka i na najviše mogući iritantni način viče: Nema ga nema ga, te divnim rukopisom primjerenim djetetu te dobi napiše miloj materi da je mikrosprej prazan. Fak.
Uh, kako iritantna reklama...
Ja organski al organski ne podnosim onu reklamu za Kinder Bueno, s onom iritantnom pjesmom. Pjesma mi je toliko grozna da bih najradije razbila tv kad ju čujem..
A little bit of mmmmm to you, and a little bit of mmmmm to me... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala!
Ova nova reklama za Ožujsko, koja usput i vrijeđa nas Katolike, uzrokovat će - ako se bude opetovano prikazivala cijelog fudbalskog prvensta - prebacivanje na druge kanale s istim sadržajem, pa makar zbog toga morao slušati vrsne komentare Sabahudina Topalbećirevića umjesto sjajnog Stjepana-dok-sam-bio-zatucani-navijač-htio-sam-ga-ubiti-Baloga.
Reklama koja počinje sa Oče naš, i pokušava biti mješavina molitve i himne Lijepa naša. Kroz cijelu reklamu čuje se nekakav bubanj, koji valjda predstavlja otkucaje srca.
Inače, gotovo niti jedna reklama za vodeće proizvođače piva u Hrvatskoj nije mi se svidjela - dapače, užasno me iritirala - da li se tu radi o otkačenoj zagrebačkoj klapici koja se ludo zajebava, ili pak o nekakvom pokušaju stvaranja novog navijačkog pokliča, potpuno svejedno. Tu sam razvio i jednu malu teoriju. Naime, kako je nogomet i pivo u domeni muškarčina, postavlja se pitanje može li osoba homoseksualne orijentacije uspješno stvarati marketing za ta dva simbola muškosti. Kako su najveće marketinške agencije u Zagrebu u prevlasti žena i pedera (bez namjere da ikoga uvrijedim), a dva najveća proizvođača piva mogu si ih priuštiti, logično je da rezultat nije najbolji (barem ne za muškarce).
čokoladaaaaaaaaaaaaaaaa, karamelaaaaaaaaaaaaaa...heh ova zadnja reklama za twix je baš dobra...a dobra je i ona stara za čips kad deda babi uzme vrečicu čpsa a ona mu uzme zubnu protezu -------- od onih koje nevolim su definitivno sve reklame od ožujskog i ova kampanja coca-cola strana života, nisam znao da postoji više strana života i više svjetova, prenapuhano i drsko
Ona di žemska ima cucka u torbi pa se uložak zalijepi cucku za guzicu.
Jel može biti nešto jadnije od toga??? NE MOŽE!
Takve reklame prosto vrijeđaju ženski rod, kao da smo maloumne...
Svaki uložak je u svom pakiranju i hvala Bogu da naše torbe imaju sto pretinaca pa se takve stvari ne miješaju sa onima u stalnoj upotrebi.
Ma, nemam riječi...
a ima li ona - Mače, idem kod Kluza? sa onim tamnoputim
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup.
najodvratnija reklama mi je trenutno ona za pelene za odrasle ... kad 'sin' dodje kod oca i kazem 'hmmm, pa ovdje fino mirise' a onda 'tata' ... ustane i konstatira 'a nema ni fleka na kaucu' ... ne mogu vjerovati kako mogu biti tako degutantni