Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Odličan početak sezone za Karate klub Osijek

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Nandino
Offline
Avatar

Ukupno postova: 5431
Lokacija: redakcija portala Osijek031.com
Spol: Muško Muško
Post Postano: 04.03.2008. 16:00 
Naslov:  Odličan početak sezone za Karate klub Osijek
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Članovi su Karate kluba Osijek prije dva dana (2. ožujka 2008.) nastupili su na turniru 9. TK Open 2008. u Tuzli (BiH), međunarodnom karate turniru na kojemu se natjecalo oko 1000 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine, Mađarske, Srbije i Hrvatske. Natjecanje se održavalo na 8 tatamija u velikoj sportskoj dvorani "Mejdan" u Tuzli.

Obzirom na nove dobne kategorije koje su usvojene u veljači ove godine, formiran je novi kata tim juniorki u sastavu Tea Šojat, Kristina Šobota i Matea Cikoja, kojima je ovo bio prvi zajednički nastup.


Tea Šojat, Kristina Šobota i Matea Cikoja

U prvom krugu juniorke su izgubile s 1:2 od reprezentacije Beograda izvodeći katu UNSU, a potom pobijedile domaći sastav juniorki iz Tuzle 3:0 i osvojile treće mjesto i brončanu medalju.

Matea Cikoja od ove sezone nastupa u kadetskoj konkurenciji pojedinačno kate. Pobijedila je u prva dva kola s katama JION i KANKU DAI, a potom u trećem krugu nastupa zbog malog disbalansa izgubila od članice Partizana iz Beograda s 1:2. Članica Partizana je u daljnjem nastupu osvojila prvo mjesto, a obzirom na izostanak repasažnih borbi, Matea nije, nažalost, imala priliku raditi za 3. mjesto.

Najugodnije iznenađenje natjecanja bila je Tea Šojat, koja se pokazala u odličnoj formi, s lakoćom je pobijedila u kategoriji juniorke kate pojedinačno prve dvije natjecateljice, a potom se zbog greške u okretu kate GAN KAKU, morala zadovoljiti trećim mjestom i brončanom medaljom.
No, opća je ocjena trenera klubova i natjecatelja koji su nastupili na ovom natjecanju i koji su pratili ovu dobnu skupinu juniorki da je Tea bila superiorna svojim nastupima u ovoj kategoriji.


Matea Cikoja


Tea Šojat

Članovima Karata kluba Osijek pod vodstvom trenera dr. Dražena Gorjanskog predstoji vrlo naporan mjesec, jer ih svaki vikend očekuje po jedno natjecanje: Virovitica Open, Prvenstvo Hrvatske za seniore u katama i borbama, Sarajevo Open, Cro Open – Čakovec.

Tekst & foto: Jasmina Gorjanski, dipl. iur., tajnica Karate kluba Osijek

_________________
Fight
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: