Autor |
Poruka |
J.Lo
Ukupno postova: 39 Lokacija: osk Spol: Žensko
|
Ja idem kod Fuštinice, ok je. I ne moram platiti privatnike silne novce. |
|
|
|
|
|
heidi
Ukupno postova: 39 Lokacija: Wien Spol: Žensko
|
|
|
|
Korina
Ukupno postova: 416 Spol: Žensko
|
meni je Fuštinka dobra, a bila sam i kod Glavaš i Laušin..i ostajem kod Fuštinke.. |
|
_________________ dobro, gdje je taj kulen? |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Karton mi je kod Fuštinice i ok je žena, ali budući nam firma plaća dopunsko imam besplatne preglede kod Laušinke.. Tako da uglavnom odem kod Laušinke besplatno (nije gužva, ne čekam, papa gotov za 3 dana, ordinacija nova, moderna..) a recepte dižem kod Fuštinice pa opet ne platim ništa..
A definitvno najgori ginekolog u gradu je onaj matori u bolnici - nekako sa M se preziva.. odvratni, bolesni, matori smrad koji se prema ženi na stolu odnosi kao prema komadu govedine.. kao i općenito u našoj bolnici.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
monika
Ukupno postova: 86 Spol: Žensko
|
neja je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ej baš na čikicu mislim, lud je ko paprika...
nije mi ugodno uopće, raskrečena ko krava na stolu za mučenje, a on sipa dosjetke tipa: štos jebeš, ili što pauziraš...
|
mda, sta je stvarno tako rekao? |
|
|
|
|
|
Raziel Ukupno postova: 9 Spol: Žensko
|
Ljudi trebam preporuku za ginekologa. Znači da bude žensko, može biti i privatno, cijena nije bitna, samo da je uljudna i normalna žena. Bila sam jednom kod ginekologa,1. i jedini put, žena je bila odvratna prema meni, iako sam očekivala da će biti ok jer je mlada. Prošlo je od onda 4 godine i imam fobije od ginekologa, najradije ne bih više nikad išla |
|
|
|
|
|
Loona
|
Odi kod dr. Laušin, ordinacija joj je kraj West-a u Stepinčevoj.. |
|
|
|
|
bo17 Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
jel netko zna kada se može prebaciti karton i tko prima pacijente sada?ja bi se prebacila od svog al ne znam gdje,jel ima tko kakav prijedlog?hvala,pozz |
|
|
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Razmišljam i ja o promjeni ginekologa, a čula sam sve najbolje o dr. Glavaš i Fuštin. Da li netko zna da li one primaju nove pacijente? Svakako ću ih nazvati da se raspitam, ali eto, onako usput... |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
Sonja Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Jakoo sam zadvoljna s dr. Bilandžijom u poliklinici Sunce, fina ženica, strpljiva i nježna, sestra super, ambijent za 5, nema zamjerki..papa nalaz dobiješ za 10 dana.
A cijena: pregled, papa i uzv 500 kn, jednom godišnje si to mogu priuštiti. |
|
|
|
|
|
Loona
|
pumpkin je napisao/la: ›
Razmišljam i ja o promjeni ginekologa, a čula sam sve najbolje o dr. Glavaš i Fuštin. Da li netko zna da li one primaju nove pacijente? Svakako ću ih nazvati da se raspitam, ali eto, onako usput...
|
Fuštinica je zatrpana preko glave, ali možeš probati. Rade ti ponedjeljkom i četvrtkom poslijepodne a ostalim danima prijepodne.. nema naručivanja.. dođeš, ostaviš knjižicu i čekaš.. |
|
|
|
|
bo17 Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
ja sam bila i fuštinica ne prima a za ostale ne znam al ja sam otišla kod doktorice što radi u suprotnoj smjeni od fuštinice,al nisam još bila na pregledu al sestra je baš super. meni se doktorica leko ne sviđa,valjda je zatrpana pa sve na brzinu. |
|
|
|
|
|
milica Ukupno postova: 8 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Drage žene!! Imam jedno pitanje. Prvi put idem kod ginekologa i odlucila sam se za Galovićku. Studentica sam i imam zdravstveno, mislim... oslobođena sam participacije, jel unatoč tome moram platiti pregled i papu i ostalo sve??
Pomagajte, nemam baš puno vremena da skupim lovu
Hvala!! |
|
|
|
|
|
malaplava
Ukupno postova: 44 Lokacija: ...tu i tamo... Spol: Žensko
|
Plaćaš samo privatnicima... a kod ovih preko osnovnog ništa, osim po 10Kn za pregled i sl.-papa 0Kn |
|
|
|
|
|
milica Ukupno postova: 8 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
znam da ima onu naljepnicu nesta kao ugovor sa zdravstvenim osiguranjem, ali se tu spominje nesta privatno pa neznam. to onda znaci da ne trebam platit? ili?
Hvala |
|
|
|
|
|
|
|