Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Oxygene: Clockwork #04: Bad Obsession, The Rock Flock i Wasted Generation

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Zuhra
Offline
Avatar

Ukupno postova: 327
Lokacija: Rijeka
Spol: Muško Muško
Post Postano: 10.01.2008. 10:50 
Naslov:  Oxygene: Clockwork #04: Bad Obsession, The Rock Flock i Wast
12.01.2008. 21:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Do sada četvrti koncert Clockwork Bookinga koji se održava u subotu 12. siječnja 2008. godine dokazuje izvrsnu organizaciju i posječenost samih koncerta održanih do sada, pa vas tako pozivamo da budete prisutni u ovoj rock večeri. Ovaj rock spektakl gdje će nastupati Bad Obsession, The Rock Flock i Wasted Generation održat će se u popularnom clubu Oxygene sa početkom u 21:00. Ulaz će koštati simboličnih 10 kn.

Cijelu večer atmosferu će dizati 3 rock benda, Bad Obsession iz Osijeka; bend koji po prvi puta svira sa novim bassistom. Većinom sviraju svoje pjesme. Bad Obsession je bend koji vas jednostavno tjera da na nekim pjesmama nesvijesno počnete pjevati uz njih. Do sada su odradili mnogo koncerata, jedni od važnijih koje treba istaknuti su dani piva i UFO-u par puta. (Više o njima na njihovom myspace-u.)

Drugi bend koji nam dolazi iz Pleternice imenom The Rock Flock okupio se u lipnju 2005. godine i kako tvrde od onda su u istoj ekipi. Odmah nakon mjesec dana; u srpnju 2005. počinju raditi prve pjesme te s vremenom pronalaze svoj stil. Do sada The Rock Flock ima iza sebe tridestak koncerata, dok trenutno rade na dovršenju albuma. (Više o njima na njihovom myspace-u.)

Wasted Generaton, treći bend naime pojavio se još 2002. godine. Do sada imali su nekoliko izmjena članova benda. Koncerte koje je vrijedno spomeniti zasigurno su Motorijada Osijek 2005. (predgrupa Hladnom Pivu), UFO 2005., Breza 2005. (dobrotvorni koncert), Gitarijada Slavonije i Baranje 2005. (pobjednici), Dani piva 2005. (predgrupa Psihomodo Popu), Zrinjevac 2006. (predgrupa Električnom Orgazmu), Motorijada 2006. (predgrupa Baretu i Plaćenicima), UFO 2006., Osječka ljetna noć 2006, Dani piva 2006. (predgrupa Divljim Jagodama) i Zaklada Ana Rukavina 2007. Kako tvrde energiju koju osjećaju žele prenjeti i na publiku. Inspirirani dečki Rock 'n' roll stilom jednostavno vas ne mogu ostaviti ravnodušnim. "...if you got the place, we'll do the time! Get wasted with...Wasted Generation". (Više o njima na njihovom myspace-u.)

Dobro je poznato da se Clockwork booking trudi biti što bolji i kvalitetniji te kao i uvijek do sada osigurava svim posjetiteljima Esseker pivo po promotivnoj cijeni od 7 kn.

CLOCKWORK BOOKING

Ideja postoji već duže vrijeme. Imamo nekoliko projekata iza sebe, i sada smo odlučili nešto malo konkretnije napraviti. Bavimo se organiziranjem isključivo rock , metal, punk koncerata iako su u planovima i organiziranje partya elektronske glazbe. Cilj nam je promicati mlađe bendove, neafirmirane, a isto tako i mlađe bendove iz okoloce kao i afirmiranije bendove dovesti u Osijek i malo spojiti scene. Ukratko napraviti neku cirkulaciju između Osijeka/Đakova/Sl. Broda/Vukovara/Vinkovaca/Našica/Županje. Ovim putem svi bendovi koji bi željeli svirati u Osijeku, slobodni su da nam se jave putem našega myspace-a.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: