Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Oxygene: Clockwork #03

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Zuhra
Offline
Avatar

Ukupno postova: 327
Lokacija: Rijeka
Spol: Muško Muško
Post Postano: 22.12.2007. 17:48 
Naslov:  Oxygene: Clockwork #03
22.12.2007. 22:55
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U subotu 22 prosinca 2007. u klubu Oxygen u Osijeku održat će se "Clockwork #03".

Na ovom trećem koncertu po redu možete poslušati 3 metal benda: Sided iz Vinkovaca, Silver Blade iz Osijeka te dugo očekivane Savage Harmony iz Osijeka.

Povodom trećeg koncerta, Clockwork booking kao i uvijek do sada osigurava svim posjetiteljima Esseker pivo po promotivnoj cijeni od 7 kn. Upad 10kn.

CLOCKWORK BOOKING
Ideja postoji već duže vrijeme. Imamo nekoliko projekata iza sebe, i sada smo odlučili nešto malo konkretnije napraviti. Bavimo se organiziranjem isključivo rock , metal, punk koncerata iako su u planovima i organiziranje partya elektronske glazbe. Cilj nam je promicati mlađe bendove, neafirmirane, a isto tako i mlađe bendove iz okoloce kao i afirmiranije bendove dovesti u Osijek i malo spojiti scene. Ukratko napraviti neku cirkulaciju između Osijeka/Đakova/Sl. Broda/Vukovara/Vinkovaca/Našica/Županje. Ovim putem svi bendovi koji bi željeli svirati u Osijeku, slobodni su da nam se jave na naš E-mail ili putem myspace-a.

BIOGRAFIJA
Savage Harmony je bend iz Osijeka, koji pod tim imenom djeluje od 2004. godine. Prije su se zvali „New Milennium“, a još puno prije „Tema dana“. Ukupni staž jezgre benda je petnaestak godina.

Postava:
Goran Radočaj - vokal
Robertino Fabing - gitara, back vokal
Saša Cvitkušić - bass
Mario Krušelj – klavijature, bubnjevi

Stil glazbe se mijenjao dosta, „Tema dana“ je bio hard rock, „New Milennium“ heavy s primjesama progresive, „Savage Harmony“ je samo nastavak „New Milenniuma“. Sve do odlaska klavijaturiste i bubnjara. Sada se baziraju na čistom poweru, iako sviraju i stare stvari, no napredak se očituje u malo mračnijoj atmosferi.

Myspace: http://www.myspace.com/savageharmony

_________________
Zuhra031
**************
hosting 10gb disk, 10gb bw, sve free
-> regaj se http://api.binhoster.com/redir/95665
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: