Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



EFOS: predavanje i razgovor s dr. Sestinijem

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Nandino
Offline
Avatar

Ukupno postova: 5431
Lokacija: redakcija portala Osijek031.com
Spol: Muško Muško
Post Postano: 21.11.2007. 14:40 
Naslov:  EFOS: predavanje i razgovor s dr. Sestinijem
23.11.2007. 12:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U dvorani 7 Ekonomskog fakulteta u Osijeku (Gajev trg 7) u petak 23. studenoga 2007. održat će se predavanje i razgovor s dr. Robertom Sestinijem, predsjednikom Uprave SAID grupe i predsjednikom Gospodarske komore Bergamo, Italija.

Predavanje će se održati od 12:00 do 13:30 sati. Za predavnje i razgovor osigurano je prevođenje.

SIAD Grupa jedna je od najstarijih i najvećih kompanija u Europi u neovisnom, odnosno obiteljskom vlasništvu, sa sjedištem u Bergamu, Italija. Od samog početka, tj. 1927. godine kada je firma osnovana do danas, SIAD razvija svoj poslovni identitet u području proizvodnje industrijskog plina. SIAD svoje poslovanje temelji i na vlastitim patentima, te na suradnji s multinacionalnom američkom firmom PRAXAIR, liderom u svjetskoj proizvodnji industrijskog plina.

U posljednjih 15 godina, kompanija je značajno proširila poslovanje na zemlje srednje i istočne Europe, te pokriva Češku, Austriju, Sloveniju, Hrvatsku (vlasnici su poduzeća Montkemija d.o.o.), Rumunjsku, Bugarsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Slovačku i Mađarsku. Grupa je 2004. godine ostvarila ukupan prihod u iznosu od 270 milijuna eura.

S ovim predavanjem započinjemo praksu pozivanja poslovnih ljudi istočne Hrvatske na događaje iznimne vrijednosti u okviru Poslijediplomskog studija Poduzetništvo.

Mirta Matešić
Koordinatorica Poslijediplomskog studija Poduzetništvo

_________________
Fight
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: