Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Umjetnička akademija: multimedijalna izložba "Prostor&a

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Nandino
Offline
Avatar

Ukupno postova: 5431
Lokacija: redakcija portala Osijek031.com
Spol: Muško Muško
Post Postano: 21.11.2007. 11:37 
Naslov:  Umjetnička akademija: multimedijalna izložba "Prostor&a
21.11.2007. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na Umjetničkoj akademiji u Osijeku u srijedu 21. studenoga 2007. održat će se multimedijalna izložba "Prostor". Svoje će radove predstaviti Martina Ižaković, Željka Fuderer Levak i Sandra Marjanović. Izložba je dio Slamnigovih dana.

Ulaz je slobodan, a izložba će trajati samo taj dan. Početak je u 19 sati. Izložba je postavljena u prostorijama klase Multimedije (Odjel za likovnu kulturu).

Navedene studentice-autorice predstavnice su prve generacije Likovne kulture na Umjetničkoj akademiji u Osijeku, četvrta su godina i u svojim videima i instalaciji koje će predstaviti propitkuju tematiku prostora kroz svoje radove - Sandra Marjanovi sa svojom instalacijom „Prostorni crtež“, Martina Ižaković s videom „Line“ te Željka Fuderer Levak s videom „Prostor u meni“. Ove studentice se ovim radovima žele približiti publici i predstaviti svoj smjer koji je jedinstven u ovom dijelu Hrvatske, one jasno i otvoreno kroz svoj rad žele reći da i za njih ima prostora oko nas, iako za njih doista malo tko zna da postoje i rade ovu vrstu arta u Hrvatskoj.

_________________
Fight
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: