Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dan međunarodne razmjene studenata

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Nandino
Offline
Avatar

Ukupno postova: 5431
Lokacija: redakcija portala Osijek031.com
Spol: Muško Muško
Post Postano: 21.11.2007. 8:31 
Naslov:  Dan međunarodne razmjene studenata
22.11.2007. 14:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

I.A.E.S.T.E. (International Association for the Exchange of Students for Technical Experience) je međunarodna organizacija za razmjenu studenata prirodnih i tehničkih znanosti koja djeluje u 80 zemalja svijeta i najveća je asocijacija ovakvog tipa. Preko 20 godina svojim djelovanjem omogućuje međunarodnu razmjenu studentima Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku, te će novi ciklus službeno započeti i ove akademske godine.

Stručna praksa u inozemstvu je važna za studente koji time dobijaju kvalitetniju stručnu naobrazbu tijekom dodiplomskog studija, a time se osigurava kvalitetniji stručni kadar i educiraniji mladi stručnjaci koji na ovaj način dobivaju prva praktična iskustva i prije zapošljavanja i punog ulaska u svijet svoje struke.

Kako bismo službeno obilježili početak ciklusa međunarodne razmjene studenata u akademskoj 2007./'08., IAESTE LO Osijek organizira već tradicionalni IAESTE DAY - Dan međunarodne razmjene studenata dana 22. studenoga 2007. godine u 14.00 sati, u prostoru Elektrotehničkog fakulteta u Osijeku, Kneza Trpimira 2b, prostorija 0-20.

Na ovome događaju bit će predstavljen rad IAESTE-a osječkog Sveučilišta i rezultati postignuti protekle akademske godine, u što će se moći uvjeriti studenti, vodstva fakulteta i Sveučilišta J. J. Strossmayera, predstavnici tvrtki i drugih organizacija s kojima IAESTE Osijek ostvaruje međunarodnu razmjenu, kao i predstavnici Poglavarstva grada Osijeka i Županije osječko-baranjske te mediji.

Ovom prilikom IAESTE vas poziva na ovaj događaj na kojem će prezentirati najnovije podatke o međunarodnoj suradnji, međunarodnoj razmjeni, postignutim rezultatima prethodnoga razdoblja te planove u ovom ciklusu razmjene.

_________________
Fight
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: