ova nova u horror stilu za Kvarner osiguranje kad žena frajera "zguzi" u autu i dolazi mu se ispričat a on.....jednostavno ti izmami osmjeh...vrlo lijepo
Zadnja promjena: morgan; 11.11.2007. 19:06; ukupno mijenjano 1 put.
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup.
jaoj.. sad sam vidjela onu s onim vaterpolistima, i prosto mi je pozlilo.. katastrofa..
Circa je napisao/la:
Mrzim reklame za uloske i tampone...
Jebote, ispadne da su zene sretne jedino tih nekoliko dana u mjesecu...
Ono, nasmijane, vesele, pune energije, idu u teretanu, nose prozirnu odjecu, a sve zahvaljujuci daru mjesecnice...
Izbljuv...
joj i ja mrzim te!! ideš s nama igrati odbojku? ne mogu, imam mjesečnicu.
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala!
ma najjače su one...gledaju 2 žene superzgodnog muškarca i raspravljaju jel to nova košulja na njemu ili stara...ali NE,oprana je onim valjd perwollom black magic i zato izgleda ko nova...a čudesa ti...prvo kad vidim curu pitam se s čime pere odjeću...to je kap koja prelijeva čašu...
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!!
a ne kontam one reklame za coca-colu...ona neka obitelj što jede i pjevaju...i kao to je neka humoristična serija-reklama??? ako neko konta nek mi objasni...
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!!
adebisi-jug2 je napisao/la:
a ne kontam one reklame za coca-colu...ona neka obitelj što jede i pjevaju...i kao to je neka humoristična serija-reklama??? ako neko konta nek mi objasni...
joj da, i tu sam danas snimila.. ne gledam tv po tjedan dana, i onda se frapiram.. to mi Hrvati pokušavamo biti duhoviti i spontani..beljjjjjj...
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala!
adebisi-jug2 je napisao/la:
ma najjače su one...gledaju 2 žene superzgodnog muškarca i raspravljaju jel to nova košulja na njemu ili stara...ali NE,oprana je onim valjd perwollom black magic i zato izgleda ko nova...a čudesa ti...prvo kad vidim curu pitam se s čime pere odjeću...to je kap koja prelijeva čašu...
zaboravio si da poslje toga izvadi perwoll iz torbice...sasvim slučajno ga je ponjela...
A ja bih mogla dodati da se pojavilo još nekoliko debilnih reklama poput one za detergent Bonux koji sadrži kanda omekšivač pa potplaćena bucmasta prodavačica preko kurca pogleda tu bezobraznu ženetinu koja je uz Bonux kupila i omekšivač, oduzme joj navedeni omekšivač i proklima glavom u stilu: ah, neuka čeljad...
A i ove za Tele 2 su zagrdile količinom gluposti. Što dalje to gore.