Autor |
Poruka |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici....  |
|
|
 |
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
mrzim reklame za HDZ jer su lazovi, a pogotovo me smeta ona crveno plava di su kao kontra SDP-a...loshe
a domisljata mi je reklama za HSP koja je zabranjena: ono isto crveno-plavo i natpis iz supljeg u prazno |
|
|
|
|
 |
paperje
Ukupno postova: 794 Spol:  Žensko
|
meni je bila super jedna reklama za studenu, šteta što se više ne vrti. ono kad trebica dođe u ispovjedaonicu i kaže "oče, griješila sam" pa se počne maziti... zakon!
reklame za heineken ne moram posebno izdvajati-sve do jedne su mi savršene |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
 |
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol:  Nebitno
|
[quote="paperje";p="116995"]meni je bila super jedna reklama za studenu, šteta što se više ne vrti. ono kad trebica dođe u ispovjedaonicu i kaže "oče, griješila sam" pa se počne maziti... zakon!
..mmmm...ne mogu vjerovati da je to tebi zakon reklama,,,,,o lord,,,stvarno se ukusi znaju razlikovat....pa šta ti je tu zakon,,,,
...davno se na radiu vrtila reklama,,,tj antireklama ,,,mislim da je bilo za pirandelo,,,cipele-skupe, ružne ,neudobne... |
|
|
|
|
 |
paperje
Ukupno postova: 794 Spol:  Žensko
|
prosta reklama, a ja prosto djevojče. svaka vreća nađe zakrpu  |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Mrzim reklame za uloske i tampone...
Jebote, ispadne da su zene sretne jedino tih nekoliko dana u mjesecu...
Ono, nasmijane, vesele, pune energije, idu u teretanu, nose prozirnu odjecu, a sve zahvaljujuci daru mjesecnice...
Izbljuv... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol:  Muško
|
Ja MRZIM predizborne reklame..... Političari lažu, slavni se prodaju za par vrećica kikirikija, babe seru kvake..... Aaaaaarghhhhh..... Kaće taj 25. više!?!?!?!?! |
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
Ali one tipa "ja sam fudbaler, rvat, katolik, nepušač, jedno dijete ne smeta, rođen u dijaspori i još nisam naučio rvacki" totalni produkcijski promašaj... ono, da se smrzneš od užasa.
|
"i moj brat to isto  " |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...uspijeva me nazivcirati Zlatko Benasic svaki put kad otvorim portal, posten covjek ovo, posten covjek ono....i plavo zuta kombinacija boja...a i njegova slika...
|
taman otvorim topic nakon sto godina da bi tu nasro sve i svašta o dotičnom poštenom gospodinu kad vidim pretekla me zmijurina. a jebga, evo par kikoša za istomišljenika. i leone miči benašića pod hitno! nema veze što je platio!
|
...tako jeeeeee. zivijo govornik...  |
|
|
|
|
 |
Metalucifer
Ukupno postova: 599 Lokacija: NYC Spol:  Muško
|
Meni je produkcijski fenomenalna ona reklama kad Ivek korača prema kameri i govori "idemo dalje", a ekipa sa onih famoznih plakata ide iza njega...
|
U toj reklami mi je najjača ona babuskara desno od Ive što virka i pokušava svoju facu progurati u kadar i zadržati nakešenu njušku.
Trenutno su mi ok one reklame sa mafosima za mobilnu mrežu... |
|
|
|
|
 |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
Trenutno mi je najdebilnija propagandna poruka
"Ja sam Niko Kovač, živim i radim u dijaspori...."
 |