Autor |
Poruka |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Mene više ne zanima koliko traje baterija na mobu.... Računam s time da se družim samo s ljudima koji imaju računalo i barem jedan mini usb kabel. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
dumbaos
Ukupno postova: 163 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
meni je prvih par dana trajala jedva jedan, sad 2-3 kad sam prestao non stop po njemu dr... prčkat. .) |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
dumbaos je napisao/la: ›
meni je prvih par dana trajala jedva jedan, sad 2-3 kad sam prestao non stop po njemu dr... prčkat. .)
|
Ja nikako da prestanem drk.. ovaj prckat po svome... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
ja još uvijek drk ... ops ... prčkam po svome al kako sam pogasio one pizdarije autoupdate svakih malo malo za vrijeme za ovo za ono, ugasio net pa ga palim po potrebi, ugasio žive pozadine (stavio odličnu heatmap pozadinu) i još takih par sitnica eo gura drugi dan i baterija je na 44%. znači naveče punjenje i izdržat će 2 dana aj bar nešt
dajte ljudi još zabavnih aplikacija, za sad imam
winamp
msn
go!chat za fejs
battery watch
3g watchdog (dobar je)
where's my droid
i to je to. ajmo predlošci.
od onih net browsera probo i firefox i chrome i onog delfina, ma sve to meni bezveze, najbolji mi još njegov onaj google search |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Postoji li na tržištu kakva baterija većeg kapaciteta od ove koja dolazi sa HTC Desire-om (Li-Ion, 1400)? I koja joj je cijena, ako postoji? |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Imaš ove od 3000 mAh, ali moraš kupiti drugi poklopac za bateriju jer su dvostruko deblje od standardne. Ali ne drži baš nešto puno dulje od standardne, kako sam čuo. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
ima al kolko sam ija čuJo niš to ne vrijedi neš prećerano |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Frost je napisao/la: ›
Imaš ove od 3000 mAh, ali moraš kupiti drugi poklopac za bateriju jer su dvostruko deblje od standardne. Ali ne drži baš nešto puno dulje od standardne, kako sam čuo.
|
Nema logike, ako su original baterije kako sam već naveo 1400 mAh, a ova je 3000 mAh, morala bi trajat skoro duplo dulje, što bi već bio solidan rezultat. Ima li tko iskustva, ili je negdje nešto pročitao? |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Frost
|
simo031 je napisao/la: ›
Ima li tko iskustva, ili je negdje nešto pročitao?
|
Ekipa sa AndroidForums ima loša iskustva.
Nekima zamjenska baterija od 1600 mAh drži manje od originalne 1400 mAh, pa ti sad misli.
BTW: vlasnici Desirea - stigao nam je novi update |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
kudjaokomtiskokom
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
jedan kveščn..
zna netko gdje u OS mogu kupiti punjač za auto za htc desire?
dakle, tražim OVO, našla OVDJE, ali je poštarina suluda (40kn).
ideje? |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
|
|
|
kudjaokomtiskokom
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
ma gledala sam i na e-bayu i dealextreme-u, ali htjela sam da baš bude htc-ov proizvod, a ne nešto kinesko.. |
|
|
|
|
|
Seba Ukupno postova: 62 Spol: Nebitno
|
Stigo apdejt koji sređuje market |
|
|
|
|
|
Frost
|
Seba je napisao/la: ›
Stigo apdejt koji sređuje market
|
I apdejta nekoliko aplikacija |
|
|
|
|
Frost
|
kudjaokomtiskokom je napisao/la: ›
jedan kveščn..
zna netko gdje u OS mogu kupiti punjač za auto za htc desire?
dakle, tražim OVO, našla OVDJE, ali je poštarina suluda (40kn).
ideje?
|
Ja sam kupio USB port što ide u upaljač u autu i USB kabel i stvar je radila (dok sam imao Hero) |
|
|
|
|
|
|