Autor |
Poruka |
Catharine
Ukupno postova: 354 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ha fatcat, skroz slatko.... Recycle bin... pa ovo... Iskreno, ja o ribama ne mislim tako nešto. S njima se jako dobro slažem. Komplicirane su baš kao i ja i tu nema ništa loše. Ima za one kojima nedostaje inteligencije i koji teže pojednostavljivanju pa je onda jednostavnije reći tako nešto... |
|
|
|
Gost
|
Ne baš dobro za tebe.kombinacija si vode i vatre ( mjesec u zračnom znaku ) što znači da česo u životu ne ćeš biti u skladu sa sobom, a mjesec u zračnom znaku daje naslutiti da ćeš to ostvariti tek u zrelijim godinama kada ćeš postati znatno tolerantnija i manje egoistična.Tko ja mislim , nešto malo o tome znam. |
|
|
|
|
|
Catharine
|
Guest, ako si mislio na mene, malo si se zeznuo.... Kod mene mjesec nije u zračnom znaku-ovan je isto tako vatreni znak... I ja sam već sad znatno tolerantna, čak i pretolerantna kod nekih ljudi pa onda ja nastradam. Zato, dragi moji, treba biti pametan i nekad gledati prvo na sebe. Ja sam toliko prečesto već gledala na to da ne povrijedim drugoga i kad god želim nešto napraviti prvo se zapitam kako bi to netko drugi protumačio, hoću li nekoga s tim povrijediti i tako to. Isuse, pa ja ni dečka ne znam ostaviti kad treba, a gdje što drugo. A sad već stvarno zvučim kao dobra samaritanka pa ću prestati s ovim da ne razotkrijem totalno i ostat ću jedna mistična egoistična osoba |
|
|
|
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
|
|
|
Catharine
|
Ajoj, Ozi sister Ti si još otrovniji vatreni repich od mene Ja sam ti lav u podznaku, a u znaku mjeseca ovan... Al' neka, vidim ja da se nas dvije uglavnom međusobno slažemo i u mišljenjima, nadam se da se nećemo međusobno bosti! |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Catharine je napisao/la: ›
Ha fatcat, skroz slatko.... Recycle bin... pa ovo... Iskreno, ja o ribama ne mislim tako nešto. S njima se jako dobro slažem. Komplicirane su baš kao i ja i tu nema ništa loše. Ima za one kojima nedostaje inteligencije i koji teže pojednostavljivanju pa je onda jednostavnije reći tako nešto...
|
Sigurno da je slatko... nisi riba. Nisam bas kompliciran ali znam da sam lijep, inteligentan i vrlo skroman. |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Radije da objavimo tvoju sliku, da ne bi bilo zaključaka iz avatara...ha? ;-) |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
fatcat
|
Gemi je napisao/la: ›
Radije da objavimo tvoju sliku, da ne bi bilo zaključaka iz avatara...ha? ;-)
|
Avatar je slican (90%) tako su mi drugi rekli...
Sliku, kako hoces... ti stavi moju ja cu tvoju i neka @Jugovac odluci tko mu je prijazniji.
Nisam mislio da je potrebno podvlaciti "vrlo skroman". |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
fatcat je napisao/la: ›
Sigurno da je slatko... nisi riba. Nisam bas kompliciran ali znam da sam lijep, inteligentan i vrlo skroman.
|
E, fat, no hard feelings, ali moj bivši gazda je riba u horoskopu. I ako sve ribe promatram gledajući njega, ono s recycle binom i slično je priča za malu djecu prije spavanja, što bih sve mogla reći o ribama.
A skromnost - ne znam, još nisam upoznala skromnu ribicu.
No, budući da ne treba generalizirati, neću ni ja. Vjerojatno ima puno toga u podznaku, smještaju raznih planeta itd., pa smo horoskopski gledano svi zapravo toliko različiti.
Btw, glede avatara, baš ti je sladak Podsjeća me na onaj crtić o braći Dalton i onom kauboju |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
fatcat
|
YO, none taken sister... Prvo sam bio kanta za smece a sad sam debeli... Da si blize stavio bi te preko koljena i ... a, zaboravio sam da ti uzivas u tim stvarima. |
|
|
|
|
Sanja Ukupno postova: 100 Spol: Nebitno
|
Kažu da podznak određuje kako će se neka osoba ponašati na van.
Dakle ako je netko npr. jarac u horoskopu a blizanac u podznaku, mi ćemo vidjeti osobu vrlo komunikativnu i simpatičnu (blizanac), a u pozadini će to biti mali materijalist koji uglavnom gleda samo svoju korist (jarac) |
|
|
|
|
|
Catharine
|
Hm, znači ja se ponašam i guram laktovima kao prava lavica, a zapravo sam osvetoljubiva škorpionka? (lav u podznaku, a zapravo škorpion) |
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Koliko je meni poznato -Lav je samodopadan, hodajuće savršenstvo...on ti se ni najmanje ne gura laktovima - njega vuku za rukav i nude mu se - kontaš?
Znači ti smatraš izvana da tebi trebaju prilaziti, a onda ih iznutra dočekaš svojom škorpionskom visprenošću. |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
Catharine
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Sanja je napisao/la: ›
Kažu da podznak određuje kako će se neka osoba ponašati na van.
Dakle ako je netko npr. jarac u horoskopu a blizanac u podznaku, mi ćemo vidjeti osobu vrlo komunikativnu i simpatičnu (blizanac), a u pozadini će to biti mali materijalist koji uglavnom gleda samo svoju korist (jarac)
|
hmmm ovo mejks sens... ja kad kažem ljudima da sam rak, svi padaju u nesvijest, jer me ne mogu zamisliti kao emotivca (što u biti jesam). ali zato kad kažem da sam lav u podznaku, to im ne bude ni malo čudno |
|
|
|
|
|
|
|