Pa evo nisi se suzdržala, kažeš da ćeš se suzdržat od komentara i onda prokomentiraš.
Da, ja sam također primjetio kako se puno puta dogodi to kako određene strane zadržavaju stajališta. Problem je u tome što se ne radi o politici da mi mi sad trebali doći do nekog kompromisa. Određena religija njeguje određen vid ponašanja i nije religija tako koja se prilagođava čovjeku kako bi mnogi to ovdje htjeli, nego je čovjek taj koji se prilagođava religiji. I ovo što sam naveo je iznimno bitna stvar koju mnogi ne razumiju, niti žele razumjeti. Tu nastaje taj problem "bez kompromisa".
Ovdje je problem što je večina društva danas licemjerno bez obzira na vjeru, a samim time i dio vjernika, dakle ne možemo govoriti striktno o "samo vjernicima".
PS: Primjetio sam kako mnogo vas vjernike poistovječuje sa svetcima, što je pogrešno, jer su svetci rijetki, a kao vjernik se može izjasnit bilo tko. No ne možemo suditi vjeru odnosno religiju na osnovu pojedinaca.
Iskreno neznam što si ranije komentirala pa ne mogu točno tvrditi da si netko i nešto, a ponajmanje bi te zbog komentara nazvao sotonistom. Dakle kako sam imao primjetiti na forumu obično se u nedostatku kako argumenata, tako i želje za nekom konstruktivnijom raspravom potežu nebuloze o srednjem vijeku koje dakako kao takve nemaju veze sa današnjim suvremenim svijetom. Vjerujte mi dajte nekom da vas pogleda što ste radili tokom svog životnog perioda i vrlo vjerojatno je kako će naći neki period života ili nešto gdje niste valjali, ima li smisla to nabijati na nos nekome nakon par stoljeća?
I također bi rekao još jednu bitnu stvar kako sam imao također prilike primjetiti mnogo onih koji pod navodnicim imaju "liberalne stavove", a pri tom ne žele prihvatiti to da netko može imati i mišljenje koje nije u skladu sa njihovim i stoga ga ne prihvaćaju. Što dakako nije liberalno