Autor |
Poruka |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
|
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Bijah nedavno u slicnoj nedoumici - koji mob uzeti [uz produljenje ugovora i ponesto smanjen iznos zbog bodova]... nakon dosta njuskanja, istrazivanja i usporedjivanja - odlucio se za Nokia 5800. Prva Nokia u zivotu [zadnja dva su bila SE K700 i K850i] i nisam razocaran. Zapravo, vrlo, vrlo mocna igrackica.
Za sve koji ju uzmu - prvi korak bi trebao biti upgrade firmwarea, nakon toga hackanje [softwaresko] koje omogucava instaliranje crackiranih aplikacija. ;-)
Jedini feature koji mi nedostaje je - dual SIM. Uh... nazalost, dual SIM mobiteli koji se nude na nasem trzistu nemaju ostale feaure koji bi mi trebali... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
meidenica_os
Ukupno postova: 85 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Bijah nedavno u slicnoj nedoumici - koji mob uzeti [uz produljenje ugovora i ponesto smanjen iznos zbog bodova]... nakon dosta njuskanja, istrazivanja i usporedjivanja - odlucio se za Nokia 5800. Prva Nokia u zivotu [zadnja dva su bila SE K700 i K850i] i nisam razocaran. Zapravo, vrlo, vrlo mocna igrackica.
Za sve koji ju uzmu - prvi korak bi trebao biti upgrade firmwarea, nakon toga hackanje [softwaresko] koje omogucava instaliranje crackiranih aplikacija. ;-)
Jedini feature koji mi nedostaje je - dual SIM. Uh... nazalost, dual SIM mobiteli koji se nude na nasem trzistu nemaju ostale feaure koji bi mi trebali...
|
tooooo ješ jedna nokisa 5800
ma predobar je mobitel! |
|
_________________ It's good to have beer in your hand |
|
|
|
Ally Mcbeal
Ukupno postova: 14 Spol: Žensko
|
samsung čorbi - obožavam ga |
|
_________________ "...šišmiša se ja ne bojim, ne plašim se vištica ni noći..." |
|
|
|
Frost
|
Svakim danom me sve više zanima |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
adebisi-jug2 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
da ne otvaram novu temu...kupio bi t mobile pulse...ima neko neka iskustva? piši sve...
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Svakim danom me sve više zanima
|
kad sam ja reko isto da me zanima...al nitko ništ...ko da sa zidovima pričam...koji duše nemaju... tha emti...ajde sad nas ima...neko nešto? išta? ...
mogao bi ga dobit za 998 kn (produljenje ugovora i 6000+ bodova) ...pa jel se isplati za tu cijenu uzet taj mob? |
|
|
|
|
|
Frost
|
ja ga našao po oglasima za 1499. Otključavanje nije uračunato |
|
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Ehh Frost, razočarao si me... a SE? |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
meidenica_os
|
svaka čast svaka čast XD imam sad LG cookie pošto mi je nokia na popravku. XD |
|
|
|
|
Frost
|
Mother Earth je napisao/la: ›
Ehh Frost, razočarao si me... a SE?
|
sorry, al SE mi trenutno nema ništ interesantno u ponudi
w995 je ajd recimo zanimljiv, al je dvostruko skuplji od pulse-a, a nema ništa više i ništa boljih opcija
jedino kad dođe Xperia X10 koju si neću moć nikad priuštit |
|
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Ccc...
Ja još uvijek štedim za w705
ne ide mi baš.. xD |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Ja štedim ali nisam još siguran za šta, zasad okvirno želim da je touch screen da se mogu vajrles spojit na net i da ima dobre zvučnike (i da recimo nije preko nekih milju, milju i pol)
Nokia 5800 mi se čini dobra, smao neznam za cijenu. |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
nake_rado je napisao/la: ›
Ja štedim ali nisam još siguran za šta, zasad okvirno želim da je touch screen da se mogu vajrles spojit na net i da ima dobre zvučnike (i da recimo nije preko nekih milju, milju i pol)
Nokia 5800 mi se čini dobra, smao neznam za cijenu.
|
Ma uzmi iPhone...ak' sam se ja mog'o zajebat pa ga kupit, možeš i ti...
Nema mms, nema video snimanje, nema promjenjivu memorijsku karticu, ali ima tačskrin i baterija drži jedan cijeli dan ...o yeah... |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
meidenica_os
|
|
nokia ti kosta oko 1500 kn tak nes nezz vise cjenu ja sam ju prosle godine kupila i dobijes memorijsku od 8 gb XD |
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
meidenica_os je napisao/la: ›
|
nokia ti kosta oko 1500 kn tak nes nezz vise cjenu ja sam ju prosle godine kupila i dobijes memorijsku od 8 gb XD
|
Sad sam nešto gledao, pisalo je 2500 u slobodnoj prodaji.
U TELE 2 eno kaže 2 milje, odakle tebi za 1500 uzimam oma
zeros je napisao/la: ›
|
Ma uzmi iPhone...ak' sam se ja mog'o zajebat pa ga kupit, možeš i ti...
Nema mms, nema video snimanje, nema promjenjivu memorijsku karticu, ali ima tačskrin i baterija drži jedan cijeli dan ...o yeah...
|
iPhone je odličan, za uzet od prijatelja i onda kad skontaš da je glup nakon tih par minuta mu ga vratiš. ti sretan on ne i to je to |
|
|
|
|
|