Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Izbori za Gradsko vijeće Osijeka - prijevremeni rezultati

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
tyler_durden

Ukupno postova: 295
Spol: Muško Muško
Post Postano: 27.11.2007. 15:53 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

cuckovic je napisao/la :
av8or je napisao/la:
Kao neHDZ-ovcu tvoja izjava me uopce ne dira, vec me čudi. Navedi primjer, gdje HDZ-ovci kupuju prebjege u nasem gradu. Question

Evo mogu ja:
je napisao/la:
Barukčić je kupljen! Osječki gradski vijećnik Anto Barukčić će od 1. rujna stupiti na funkciju pročelnika osječkoga Područnog ureda Zavoda za zapošljavanje. Nakon što je u travnju ove godine iz HDSSB-a Branimira Glavaša prešao (vratio se) u HDZ na nagovor županijskog predsjednika te stranke Tomislava Ivića, ubrzo se našao na mjestu glavnog kandidata na natječaju za novog pročelnika osječkog Zavoda za zapošljavanje.

A i Kovacevic je kod raskola Glavasa i HDZ-a prva tri dana bio s Glavasem ,da bi se nakon toga vratio u HDZ i bio imenovan državnim tajnikom u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva....hm hm hm

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
faktor-x
Ukupno postova: 447
Spol: Muško Muško
Post Postano: 27.11.2007. 17:55 
Naslov:  

http://24sata.hr/index.php?cmd=show_clanak&tekst_id=38922
"Neslužbeno doznajemo i da je Milanović rekao kako se najozbiljnije nada potpori od HDSSB-a"

diva

Ukupno postova: 623
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.11.2007. 10:46 
Naslov:  

tako mi je slatka Borzanica. Joj izjave, kako sada jadni SDP mora biti taj koji će stišavati i čistiti cijelu situaciju u Gradu u kojoj oni u suštini ne žele sudjelovati , ali jedva čekaju. Nadam se da će u pauzama gradskog vijeća imati vremena za dojenje, kad je mogla Kolinda, e brate može i ona. Samo kada si pomislim da ona treba kreirati ekonomsku politiku grada odmah bi se i ja prijavila na jedno dojenje, čist zbog zaliha i jačanja imuniteta.

Skoči u forum: