Autor |
Poruka |
Deez
Ukupno postova: 414 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
bit će, bit će... samo nažalost kao i sve u ovoj državi, papirologije i dobivanje svih mogučih i nemogučih dozvola traje i traje i traje i još uvijek traje....
btw svi će biti pozvani na otvorenje. party otvorenja će trajat 3 dana i uz svakojake sadržaje...  |
|
|
|
|
 |
pcelica_maja
Ukupno postova: 20 Lokacija: tenja Spol:  Žensko
|
o bas me zanima, mogu zamisliti jos jedan kafic prvih mjeces dana rock,a onda narodnjaci sve u sesnaest, sa sponzorusama na stolu i razbijanjem casa,joj joj |
|
|
|
|
 |
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol:  Muško
|
to tak u tenjima mozda bude i u bilju  |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
barem reci gdje je...ja sam nekidan prošetao centrom i nisam vidio neku lokaciju gdje se sprema neki rock klub...vec mi se svidja, u centru, a dobro si ga sakrio...Nešto kao Močvara u Zg  |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
 |
deer_hunter
Ukupno postova: 478 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
ja bi došla  |
|
|
|
|
 |
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol:  Muško
|
barem reci gdje je...ja sam nekidan prošetao centrom i nisam vidio neku lokaciju gdje se sprema neki rock klub...vec mi se svidja, u centru, a dobro si ga sakrio...Nešto kao Močvara u Zg
|
Močvara nije baš u centru. Dovoljno je blizu da se možeš od Jelačić placa došetati do nje, ali skoro čitav zg je takav  Nešto tipa Močvare bi svakako bilo dobro u Os, al da ne ovisi o financiranju grada, kao ZG Močvara. Trebamo biti sretni i na MTu
Osim toga, čini mi se da se ovdje najavljuje rock-kafić, a ne rock-klub? Više nešto kao Melin nego Močvara. |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
 |
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol:  Žensko
|
Daj reci lokaciju... |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
 |
kelly
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
...kako je krenilo sa feštama...još cemo morati otvoriti temu....klub ljecenih alkoholicara sa foruma 031......  |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
Deez
Ukupno postova: 414 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
narodnjaka neće biti ni u kom slučaju. Već sam najavio da ću prije zatvorit nego preći na narodnjake.
lokacija će biti uskoro poznata, i da to nije klub već kafić. pregovarao sam za neke veći prostor no nažalost neuspješno. pa za početak počinjem s manjim prostorom što ne znači da u budučnosti ne postoji mogučnost da preselim sve u neki veći prostor (naravno ako za to bude potrebe...)
vjerujte mi ja sam već popizdio s živcima oko svega i nadam se da ću sve ubrzo rješiti.
once again, puno hvala na feedbacku... |
|
_________________ www.excalibur.hr |
|
|
 |
BLinkica Ukupno postova: 43 Spol:  Nebitno
|
Uf..baš kažem, toga faLi.. ak je kaf iznutra ok, sigurno da bih doLaziLa, samo daLje od cajkiii!! |
|
|
|
|
 |
swamp
Ukupno postova: 396 Spol:  Muško
|
jebote, kak ti se da tak tipkat... |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
 |
BLinkica Ukupno postova: 43 Spol:  Nebitno
|
jebote, kak ti se da tak tipkat...
|
MisLiš na veLiko L? nAvika.. |
|
|
|
|
 |
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol:  Muško
|
Ne zelim narusavati necije snove pa ni tvoje. Puno srece u pothvatu jer se vec neko vrijeme gasi onaj sistem rocka, raznih partija i aftera. Kad se samo sjetim starog rocka na strosiki...
Negdje je nesto puklo, stari su se zasitili ili vise nemaju eergije opijati se do jutra a jos i taj zakon o 0 promila. Jebi ga meni je to problem pa vise ni ne izlazim jer sam u fuck..g baranji pa trebam uvijek trazit smjestaj jer se sigurno ne stignem otrijezniti (a ni ne zelim) pa da onda idem kuci.
Savjet: ako budes otvorio ili vec jesi pazi kako ces napraviti interijer odnosno nemoj sve osvijetliti ko u betlehemu vec napravi nesto ko u BigBenu kad si jednostavno cugao za stolovima i onda si odlucio zabrijati i jednostavno nestanes u mraku i izadjes sa nekom butrom pod ruku.
Eeee da... to su bili dani  |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Definitivno se slazem sa Smokijem...
Za dobar provod/atmosferu su bitne tri cinjenice: mrak, mjuza, alkohol. I osoba/osobe s kojima to troje (i jos ponesto ;-)) dijelis....
Sve ostalo je nebitno... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
 |
|